Toate fetele vor să fie #pebune scu

Mai știți clipul pe care l-am postat pe pagina mea de Facebook, cel cu tipul portocaliu de la metrou? Dacă nu, îl puteți vedea aici (unde puteți da și un like, că-i gratis, nu de alta, dar majoritatea chestiilor faine, amuzante, interesante, acolo le postez. Pe profilul personal… mai rar). Eh, campania de teasing (cu acei oameni portocalii, care au apărut prin diverse locuri din București) a ajuns la final și a fost dezvăluit secretul din spatele acestui manifest:

Sunt pata de culoare într-un București cenușiu”, a comentat cineva la una dintre zecile de postări din social media ale oamenilor care surprindeau veselia tinerilor care nu se temeau să se confrunte cu privirile trecătorilor, deși arătau extrem de diferit de oricare persoană pe care o întâlniseră și reprezentau personaje pe care opinia publică nu le valorizează: tocilarul, asistenta medicală, cel care muncește cu roaba pe șantiere, ospătarul etc. Prin liderii săi, Bogdan Ciudoiu și Shurubel (Andrei Lăcătuș), echipa Radio 21 lansează astăzi Manifestul Portocaliul al Sincerității, odată cu o mișcare socială care își propune să încurajeze tinerii să se expună în spațiul public așa cum sunt ei, fără teama de judecata celorlalți, o mișcare socială care va milita pentru valorizarea bunului simț și a calităților care fac ca fiecare persoană să fie cu adevărat specială, autentică. #portocaliuepebune

Iar eu am primit un super clip de mulțumire de la Bogdan și Shurubel. Și, cu o minimă doză de subiectivitate, clipul făcut pentru mine e cel mai mișto dintre toate :)) Mulțumesc, băieți!

 

 

Iar Manifestul Portocaliul al Sincerității e mai jos:

Acest articol are 2 comentarii

  1. Piticu21

    stiam eu ca tre sa imi fac poza cu baiatul ala portocaliu care mi-a murdarit sacoul >))

  2. Reka

    Si cand am crezut ca face cineva un manifest impotriva fetelor cu mult prea mult fond de ten sau mult prea mult solar la activ 🙁 Dar oricum, misto initiativa.

Lasă un răspuns