Ce-a gătit mama acasă

La începutul lunii scriam articolul despre cum mi-au dat lacrimile la birou, când m-am trezit cu un pachet de mâncare de la o agenție de PR, aflând într-un final că mama fost bucătăreasa șefă. Campania nu a fost doar pentru câțiva bloggeri, care au primit mâncare de la mame, de acasă, ci îi avea în prim plan pe studenții din Regie care împart hrana chiar și cu pescărușii. Nu glumesc, vedeți în clipurile de mai jos, exact cum și ce.

Campania “Vegeta îţi pune pe masă ce-a gătit mama acasă” s-a desfășurat fix de Moș Nicolae, când mai multe microbuze au preluat pachetele de la mame, dar și tați, din patru orașe mari, oprind însă și pe traseu pentru a prelua și alte bunătăți gătite.

Bucate alese din Iași, Bacău, Foșani, Buzău, Craiova, Slatina, Pitești, Constanța, Slobozia, Sibiu, Brașov și Ploiești au ajuns în complexul Regie din București, fix duminică, ziua uzuală “de pachet”.

Unii au primit mâncare de la mama, alții, 15 mai exact, au câștigat caserole și borcane cool de la Vegeta, în urma concursului de fotografii simpatice din timpul meselor zilnice.

Dacă vrei să vezi care e poanta cu studenții care împart mâncarea cu pescărușii, dă un play la aftermovie-ul de mai jos. Iar mai apoi, poți să (re)vezi și cum a fost planificat totul.

PS: Poate mă repet, pentru unii dintre cei care mă cunosc, am mai spus-o și la #BizSMScamp (tabăra de social media), dar apreciez enorm astfel de campanii, care te ating direct la inimioară, dar nu se rezumă doar la activarea câtorva bloggeri, ci totul se derivă și la cei de dincolo de monitor. #totrespectu’

 

Lasă un răspuns