0 Flares 0 Flares ×
Claudiu este omul care mi-a dat un monitor nou, să-l folosesc, atunci când de abia mă mutasem în București și PC-ul meu rămăsese la Curtea de Argeș. N-aveam pe ce butona, decât pe telefonul de la job. M-a ajutat Olix cu o unitate de PC, iar în momentul în care am întrebat, pe Twitter, cine are un monitor ieftin de vânzare, Claudiu m-a sunat și mi-a zis că mă rezolvă. M-am trezit cu un monitor Dell office, 17″, nou. I l-am înapoiat după aproape doi ani și, cu greu, a acceptat o Silva brună, drept recompensă.

   

   

Claudiu este omul care a inițiat #BeerTweetMeet, că așa s-a dezvoltat online-ul în offline, pe lângă mai rarul Blog’N’Roll, ieșirile la bere pe Motoare (devenite #tweetmeet-uri) s-au transformat în mari petreceri de genul #BeerTweetMeet.
 

   

Claudiu este omul pe care îl aveam mereu în echipă la #FotbalTweetMeet, pentru că silueta lui impunătoare îl făcea cel mai bun portar.

Claudiu este cel care, în vara lui 2014, când Jack Daniel’s a cadorisit bloggerii cu pachete pentru Lynchburg Lemonade, a plecat de la serviciu, în pauza de masă, ca să vină cu mine în Cișmigiu, să bem un cocktail, pe iarbă, ca băieții. Eu aveam o zi liberă și eram prin zonă, n-a fost nevoie decât să-l întreb când bem și noi din ce a primit.

  

 

Pe blog n-am scris nimic despre #colectiv. Până acum. Vreau doar să folosesc timpul prezent, ci nu trecut, atunci când vorbesc despre Claudiu. JustF0rFun a plecat să zâmbească în ceruri fix de ziua mea, pe 30 octombrie. Astăzi, 30 ianuarie, se împlinesc trei luni de când… de când Claudiu este și va fi în continuare.


Dă un like și-un share, mon cher!

2 Responses to “Claudiu este”

  1. Claudiu e cel care m-a luat la ocazie la intoarcere de la Electric Castle ca sa nu mai fac 11h cu trenul. Asa l-am cunoscut..
    Citesc marturiile tuturor prietenilor pe care i-a ajutat si imi dau seama ce om deosebit a fost..

    1

    0

Trackbacks/Pingbacks

  1. Documentare #COLECTIV (Digi 24 & Discovery) - bunescu.ro, un blog de Ionut Bunescu - […] să uităm niciodată. Acesta este al doilea articol pe care îl scriu despre #Colectiv, după Claudiu este. Eu n-am…
  2. 30 octombrie - bunescu.ro, un blog de Ionut Bunescu - […] de viață, dar astăzi, la un an de la #colectiv, mi-ar fi plăcut să mai primesc niște urări, să…
  3. Kumfu 2016 pe bunescu.ro - bunescu.ro, un blog de Ionut Bunescu - […] Claudiu este […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *