Instalatorul bun VS instalatorul rău

După aproape opt ani de stat în Militari, m-am mutat în Berceni pentru câteva luni, ca mai apoi să mă mut definitiv, tot în Berceni :)) – Mă rog, dacă weekend-ul trecut căram cutii, bagaje, haine și mii de prostii strânse în ultimii cinci ani petrecuți în vechiul apartament, ieri a fost ziua în care a trebuit să schimb mașina de spălat.

Așa că mut-o pe aia veche de sub blatul de la bucătărie (era una italienească, ARDO, una dintre cele mai grele mașini de spălat) și apoi oprește robinetul care o alimenta cu apă. Robinet vechi, prost, metal casant, am rupt robinetul, a sărit apă peste tot, bine că am putut opri, într-un final, robinetul principal de apă rece.

Prin urmare, joi seara fiind, am căutat pe Google un instalator nonstop, care să lucreze în sectorul 4. L-am găsit pe ăsta http://instalator-non-stop.xhost.ro/ (nu are link activ pentru că nu merită). Gugălind de pe telefon, am dat click pe link și apoi l-am apelat în nici 2 minute de când stricasem robinetul. Omul a zis că nu are robinet, trebuie să cumpere, dar nu poate veni a doua z dimineața, ci de abia seara. Ok, a rămas pentru vineri seara, ora 19.30-20.00, oră la care aveam programată și livrarea noii mașini de spălat. La 19.30 fix, aveam deja preluat deșeul (mașina veche) și desfăcută mașina cea nouă, cu tot cu scos șuruburile de transport.

Deși confirmasem vineri, la ora 16:00, că instalatorul vine pe seară, el n-a mai ajuns și nici la telefon nu mi-a mai răspuns. Așa că am căutat din nou pe Google, de data aceasta am ajuns pe http://www.interventii-sanitare.ro/ro/ unde am găsit și tarife în funcție de inteval orar, de asemenea mi s-a răspuns amabil la telefon și, culmea, în fix 18 de minute a ajuns instalatorul la ușă, deși era ora 21:05 când am sunat. S-a chinuit puțin la scoaterea vechiului robinet, dar în 10 minute aveam totul schimbat și reparat + mașina de spălat instalată.

Apropo, mașina de spălat e un best buy, mă rog, a fost, că deja are stoc epuizat. E vorba de  BEKO WTV 6502 B0, 6kg, 1000rpm, A+++, care a costat 849 de lei, preț redus de Black Friday de Iarnă (ALTEX),  de la 1149 de lei. Cu BuyBack costa chiar 749 de lei.

 

Concluzii:

  1. Dacă aveți urgent nevoie de un instalator, recomand http://www.interventii-sanitare.ro/ro/ – 100 de lei intervenția, luni-vineri / 9-18, seara și în weekend e 150 de lei. Plus piesele de schimb, eu am mai dat 20 de lei pe un robinet.
  2. Până pe 23 februarie, pe altex.ro și în magazinele Altex din toată țara, e Black Friday de Iarnă, cu reduceri de până la 70%.

Imagine – Plumber via Shutterstock

Acest articol are 6 comentarii

  1. camil

    Pe unde mai exact în Berceni?

      1. camil

        :)) hold your horses, eram curios de zonă

          1. camil

            bun, la piata resita
            cand cautam apartament am vazut si acolo unele la mansarda, chiar in statia lui 381

  2. tase

    frumoasa reclama, chiar am citit tot
    Uite asa imi găsesc clienți si eu :)) amenajări interioare, aștept idei

Lasă un răspuns