28% dintre locuințele din România nu sunt conectate la internet

Știu, și pe mine m-au minunat procentele, parcă sunt cam multe, nu? Adică mai există casă fără internet? Și apoi m-am gândit la cel mai la îndemână exemplu, casa părinților mei, unde nu mai există conexiune la internet de când m-am mutat de acolo. Dar pentru orice există o rezolvare, cum ne place nouă, românilor, să spunem

Adică fix pentru situația alor mei, care nu mai au cablu de net în casă de peste 11 ani, o soluție faină este fix ceea ce testez acum, Telekom Smart WiFi, un router cu cartelă SIM, pe care l-ai conectat la priză și… abracadabra, ai net nelimitat, cu 24 de lei/lună. Fără găuri în pereți, fără cabluri pe care să le roadă pisica ori cățelul.
 
Am testat routerul care este inclus în preț, adică ZTE-ul de mai jos. Speed test de 20-30 de Mbps, perfect pentru streaming online pe smart TV, social media pe laptop, tabletă și telefoane.
 
 

 

 

Probabil asta-i soluția pentru cei care încă nu au net acasă, mai ales că nu trebuie să aștepte cu săptămânile a fi conectați. Să recunoaștem, de altele poate ne mai lipsim, dar nu de net acasă! Mai multe informații despre Telekom Smart WiFi găsiți mai jos și pe site-ul Telekom:

 

De ce Smart WiFi? – deoarece Asta își doresc românii!

În urma sondajului de testare comandat de Telekom Romania – realizat în luna iulie 2019, pe un eșantion de peste 1000 de persoane, la nivel național – a reieșit că:

· 74% găsesc oferta atractivă sau foarte atractivă;

· 76% probabil sau sigur ar cumpăra-o;

· pentru 89% e important să aibă Internet de mare viteză acasă, fără cabluri și găuri în pereți.

Beneficiile serviciului:

· Internet nelimitat 4G;

· ușor de instalat: introducerea cartelei SIM, urmată de conectarea la sursa de electricitate – fără găuri în pereți și cabluri prin casă;

· viteze de până la 150 mbps;

· până la 32 de conexiuni WiFi, în funcție de modelul modemului achiziționat;

· toate dispozitivele din casă pot fi conectate la WiFi, inclusiv televizorul inteligent, console de jocuri etc.

 

Lasă un răspuns