Mi-am luat o mare țeapă

Joia trecută, am fost invitat la o cină romantică exculsivistă, de către gașca de la WeDine. Dacă nu știți/n-ați auzit de concept, pe scurt: “WeDine a fost creat ca un eveniment-concept care transcede parametrii unei cine. Fiecare editie ia nastere prin alaturarea unor elemente complementare: o tema inspirationala, o locatie neconventionala, un setting conceptual, un bucatar de top, un meniu complex, o selectie de bauturi compatibile, un playlist care sa intregeasca atmosfera si o lista de oameni cool care sa se bucure de toate acestea si sa le imparta.” Mai multe detalii, aici. Așa că m-am dus frumușel (cum sunt eu de fel), în Promenada, la etajul 1, vis-a-vis de magazinul de șoșoni Rinascenti, unde erau doar niște plăci de pal ce acopereau intrarea într-un spațiu al unui viitor magazin.

De afară părea fix ca un magazin dezafectat, ce urmează a fi repopulat de către un altul nou. Am intrat, am dat de o masă lungă, am reperat câteva persoane cunoscute și m-am așezat. Stânga garderobă mobilă, dreapta DJ, în față un panou, tot de pal, care ascundea un sfert de magazin. La masă se dezbătea intens, oare ce se lansează, majoritatea mizând pe un nou magazin de haine. În gândul meu, îmi ziceam că e numai bine, și-așa sunt mutat temporar, nu am toate hainele cu mine, iau și eu 2-3 chestii la reducere.

 

 

Se golește primul pahar de rose, mai o apă plată, apoi vine o sălățică, mai un pahar de rose, opa, vine burger-ul. Și cum românul s-a născut burgerolog, de abia așteptam să testez carnea fragedă de vită. Ajunge și farfuria mea, mă uit la chiflă că n-are nimic pe ea, niciun susan, niciun luciu, nimic. Mă rog, trec peste, și mă înfig în chipsurile de cartofi. Bune. Apoi mușc o dată, mușc de două ori, pare burger uzual (nici rău, nici senzațional), dar gândul meu este tot la lipsa susanului de pe chiflă.

 

 

N-apuc să mușc a treia oară, că este proiectat un filmuleț pe panoul de pal care ne despărțea de, credeam noi, magazinul de haine. Și ghici ce, începe o reclamă la noul Bacon ClubHouse Beef/Chicken de la McDonald’s. Să-mi sară sosul din burger pe mine și nu alta. Eu, fan KFC. M-am ridicat și i-am aplaudat, zicându-le că dacă știam că era cină McDonald’s, nu veneam, dar respect pentru idee, iar burger-ul nu e rău deloc.

Dacă am avea parte de mai multe astfel de activări, ar fi chiar simpatic.

Acest articol are un comentariu

  1. Dragos Schiopu

    La mine din pacate a intervenit ceva si nu am mai putut ajunge, dar se pare ca nu am ratat ceva important.

Lasă un răspuns