Mie îmi plăcea să merg la școală

Am scris mai devreme, pe Facebook, că sunt curios cum vor vedea ziua de luni elevii care se vaită că mâine începe școala, atunci când vor fi în câmpul muncii și vor avea doar o lună de vacanță pe an, și aia împărțită, nu toată odată. Au venit imediat comentariile care mă contraziceau, că așa ne văitam și noi când se termina vacanța, dar că am uitat. Băi, NU, permiteți-mi să vă contrazic.

 

Mie îmi plăcea să mă duc la școală, mai ales în liceu. De abia așteptam să mă văd cu colegii, să mâncăm un sandwich cu parizer ieftin, să rămânem la un cico după ore, să mă duc la Balul Bobocilor, să merg din clasă în clasă, pentru a vedea ce boboace drăguțe avem în liceu și multe altele.

Am zis-o și o voi mai zice de câte ori voi avea ocazia: aș mai face liceul încă o dată, aș da un BAC pe semestru, a fost o perioadă prea faină din viața mea și sper că din viața oricărui om, cel puțin așa ar trebui să fie.

Vă pupă un bătrân care n-are niciun selfie făcut la școală, pentru că pe vremea mea nu existau camere frontale și nici măcar nu se inventase termenul selfie. Baftă la școală, sau la muncă, depinde unde vă duceți mâine, luni, 12 septembrie 2016.

 

Foto via Shutterstock

Acest articol are 3 comentarii

  1. Danny1029

    Bravo, imi place ca ai scris asta, si eu gandesc la fel ca tine. Si mie imi placea scoala, din motivele enumerate aici, dar si din altele. Te saluta un „cojudetean”.

  2. Diana

    Totally agree with you!
    In generala, nu eram asa incantata, dar apoi in liceu lucrurile s-au schimbat (tare frumoasa acea perioada din viata). De facultate nu mai zic..abia astept pe 1 octombrie :))

Lasă un răspuns