Help: recomandări de locuri pentru mâncat, vizitat, fotografiat în Barcelona?

Hei, hei, hei, #bunestii se pregătesc de săptăluna de miere, așa că fix acum ne facem bagajele pentru deplasarea în Barcelona. N-am mai fost până acum, așa că avem nevoie de recomandări de locuri faine unde să mâncăm/bem, locuri musai de vizitat și chestii faine de fotografiat.

Diana deja a făcut o listă cu câteva locuri de bifat, în afara timpului cât vom sta la plajă – vremea nu va fi chiar atât de caldă pentru făcut baie în mare (max. 24C), așa că ne-ar ajuta recomandări de la oameni care au fost și testat diferite chestii prin Barca. Încă de acum doi ani am notat că trebuie să mâncăm burgeri de la BACOA (10x NwRadu), dar sigur mai sunt și alte locații ce nu trebuie ratate.

Legat de locuri de fotografiat, am și un premiu pentru voi, dacă mă ajutați cu recomandări de peisaje musai de prins în selfie-uri sau poze care să rupă Instagram-ul. Nu de alta, dar vom aveam un partener de călătorie simpatic, ce dispune de o cameră foto de selfie wide, cu un unghi larg de 100° – adică, pe scurt, LG au avut curajul de a mă provoca să scot untul din noul lor telefon Q6, un smartphone cu ecran Full Vision FHD+ de 5,5 inch, construit din aluminiu de serie 7000, adică ăla folosit în industrii precum cea aerospațială și marină.

Da, știu, nu folosesc Android foarte des, deși am tot timpul două telefoane în buzunar, un iOS și un Android (am nevoie de ambele sisteme de operare în activitățile de zi cu zi, la job și nu numai). Așa că sunt impresionat și onorat să accept o astfel de provocare, ce a sunat cam așa: Bunescule, știm că nu ești cel mai mare fan Android, dar te provocăm să folosești o săptămână doar smartphone-ul LG Q6, să-l forjezi la maxim, să vedem ce fotografii poți face cu el în Barcelona. Avem încredere că tu îl poți pune în valoare. PS Nu uita de selfie stick!

Iar apoi, ca să vă răsplătesc pentru recomandări, telefonul va ajunge la unul dintre voi, în urma unui concurs pe care îl voi lansa după revenirea în țară, printr-un articol ce va rezuma experiența în Barcelona, alături de cele mai faine instantanee surprinse.

Concluzie: nota 10 pentru provocare, LG, ne vedem pe Facebook și Instagram cu fotografii pe hashtag-urile #LGQ6 #WinaNewFriend – iar până revin din Barcelona, puteți câștiga un LG Q6 și dacă accesați https://www.lgq6.ro – unde e un mecanism super simpatic, trebuie doar să-ți faci un selfie cu cât mai mulți prieteni și să îl postezi public pe Facebook, Instagram, Twitter sau Tumblr, cu hashtag-ul #selfieLGQ6. Ah, Q6 are deja ecran fără margini și deblocare cu ajutorul recunoașterii faciale, iar prețul este de 1.600-1.800 de lei, adică accesibil pentru un produs cu specificații si opțiuni disponibile până acum doar la smartphone-uri din gama premium.

BRB, una cerveza por favor!

Acest articol are 4 comentarii

  1. carmi meristeanu

    Am vizitat Bracelona. Este absolu superb orasul.Cu siguranta o sa-l mai vizitez.

Lasă un răspuns