Cele mai bune ghete pentru iarnă

Pentru că, pe lângă școli închise și rimel curs pe obraz, mulți alții se plâng (pe Facebook, desigur) de faptul că nu și-au luat șosete de schimb, pentru la birou. În speranța că respectivii prieteni/prietene nu fac parte din categoria celor care poartă teniși pe orice vreme sau gleznele la vedere, am o recomandare pentru ei, testată pe pielea mea. Pentru că e în natura umană să ne zgârcim când e vorba de lucruri care costă ceva (mult mai mult decât suntem obișnuiți), nu mulți lasă o bună parte din salariu pe o pereche de ghete ca lumea. Asta până când dau de o zăpadă ca cea de astăzi, de 40 de cm, și dau fuga în mall și le cumpără pe cele mai scumpe, chiar la preț neredus.

Ascultați și învățați de la mine, frigurosul friguroșilor, posesor de circulație periferică modestă, deci cu picioarele reci în orice anotimp: pândiți la ofertă niște ghete Timberland și mă căutați voi apoi cu vinul fiert, în semn de recunoștință. Nu faceți ca mine, eu am așteptat 30 de ani până să mă lase sufletul portofelul să-mi iau o pereche, dar asta numai pentru că am dat mai puțin de 50% din prețul standard (ediție limitată, alea-alea).

an0oiao

Concluzie? Sunt modelul standard, 6 inch, waterproof, neîmblăniți și zilele astea NU m-am udat nici măcar o picătură, NU mi-a fost frig nicio secundă și sunt super comode. Chiar mi-e puțin milă de celelalte ghete, Otter, care sunt și îmblănite, pe care le-am cam abandonat, deși sunt aproape la fel de mișto, doar că mor de cald, la birou, așa că le păstrez pentru când voi petrece ceva mai mult timp pe afară.

Ah, ghetele Timberland sunt comode, dar grele, în comparație cu oricare altele, poate și de aceea talpa nu permite un transfer termic rapid. O gheată Timberland neîmblănită e mai grea decât ambele Otter, îmblănite.

Diana mea și-a luat Timberland din Office Shoes din Sun Plaza la super preț, în primăvara trecută, dar văd că au și acum reduceri. De asemenea, pe answear.ro sunt produse faine la prețuri bune de tot. Iar Otter, pe site-ul lor sau la outlet-ul din Grand Arena.

BONUS – 10 lucruri pe care probabil nu le știai despre ghetele Timberland

PS: Voi cu ce ghete defilați iarna?

Acest articol are 4 comentarii

  1. BARBOSUL

    Unele de vanatoare de la Decathlon. Comode, impermeabile si aderente.

Lasă un răspuns