Black Friday atipic: un milion de kilograme de piatră naturală, cu până la 80% reducere

Acum ceva timp, când auzeai de Black Friday, te gândeai în special la telefoane, televizoare, laptop-uri și cam atât, nu? Deși vremurile s-au schimbat, iar acum sunt oferte la aproape orice, în vinerea neagră, recunoaște că dacă ți-ar spune cineva că și-a cumpărat cărămidă, de Black Friday, ai crede că și-a luat un smartphone butucănos, nu?

 

Eh, nu chiar, pentru că cei de la PIATRAONLINE (care nu, nu sunt un ziar online din Piatra Neamț) organizează cea de-a treia ediție de Black Friday, vineri, 17 noiembrie 2017, zi pentru care au pregătit peste 1.000.000 de kg de piatră naturală, cu discount-uri de până la 80%.

Sunt curios și ce vânzări vor avea anul acesta, după ce în 2015 au vândut de 150.000 de euro, iar în 2016, de 320.000. Oare ajung la milion? Rămâne de văzut, iar următoarele lucruri de reținut:

  • dacă te abonezi la Newsletter, vei primi ofertele de Black Friday cu 30 de minute înaintea tuturor
  • reducerile vor fi de până la 80%, valabile doar vineri, 17 noiembrie, atât pe site, cât și în showroomul din Aleea Teişani nr. 137A, sector 1, Bucureşti (unde există și peste 1500 de modele amenajate în spații-concept dedicate)
  • toate comenzile vor fi livrate începând cu data de 17 noiembrie, în termen de 7 zile lucrătoare

 

Lasă un răspuns