Kumfu și ce mi-a plăcut la Summer Well 2017

Din festival, în festival, cam ăsta a fost sloganul ultimei săptămâni bunesciene. Iar dacă anul trecut Summer Well s-a suprapus cu festivalul din Piața Constituției (SIA, Rihanna, Steve Aoki), anul acesta am revenit la Domeniul Stirbey, pentru fun și relaxare.

Deși locația nu e chiar în buricul capitalei, transportul a fost chiar ok, pe lânga cursa gratuită oferită de UBER noilor utilizatori, a existat și o linie express de RATB, cu plecare de la Victoriei, unde erau chiar și puncte mobile de achiziționare/reîncărcare a cardurilor RATB. O cursă dus-întors a fost 7 lei, mai mult decât decent, iar cursele plecau la fiecare jumătate de oră, chiar și noaptea pentru retur.

Ce ne-a mai plăcut:

  • Lama și poneiul de la intrare, dar mai mult lama, desigur 😀
  • Aerul relaxat de festival, ca o mini vacanță în afara Bucureștiului, oamenii care veneau cu pături pe care le întindeau pe iarba de la scena principală, dar nu numai. Chiar și noi am făcut același lucru, începând chiar de vineri, înainte de festival, când a fost organizat un picnic + un concert de muzică simfonică. Vineri a fost și zi de descoperit, la pas, întreaga zonă de festival.
  • Food Court-ul care a fost împărțit pe zone, pentru a nu aglomera în același loc mulțimea de înfometați, între concerte. Anul acesta au fost mai multe food trucks, o modă care, la noi, a luat amploare în ultimul an, din ce în ce mai mult.
  • Orange Cinema, unde puteai viziona filme destul de noi, la un pahar de bere și un burger.
  • Balonul cu aer cald Orange, în care sper să am curaj, cândva, să urc și eu. Diana mă va privi de jos, cu siguranță :))
  • Wi-Fi + trafic gratuit de date pentru toți clienții Orange din zona festivalului, cel mai probabil cu targetare după celulă.
  • Cortul Orange Connected Experiences cu mai multe activări: piscina plină de baloane, Digitaliada – unde pedalai pe o bicicletă statică, iar fiecare km pedalat se transforma într-o donație de 10 euro pentru urmatoarea ediție a programului educațional Digitaliada derulat de Fundația Orange, Gifgif The Summer Well Gif Selfiecabina foto în aer liber pentru selfie-uri gif profesioniste, direct de la festival.
  • Zona specială pentru copii, unde erau măsuțe pentru activități, aveau loc concursuri cu premii și multe altele, anul acesta fiind și primul când au scos limita de vârstă, astfel încât am văzut foarte multe familii cu copii, iar cei mici păreau că se distrează chiar mai bine decât adulții.
  • Orange PowerUp – zona cu lockere unde puteai să-și lași telefonul/tableta în siguranță la încărcat.

Ne-a plăcut, mai venim la Summer Well, e fix festivalul de chill de care ai nevoie la final de vară, fără bubuială, unde să te-ntinzi cu prietenii pe o pătură și să te bucuri de câteva seri liniștite (asta dacă ai Autan cu tine sau mergi la cortul unde, gratuit, erai sprayat cu protecție împotriva zburătoarelor).

Mai multe fotografii aici: Girls of Summer (Well) 2017, Night Picnic 2017 și Day 1.

Lasă un răspuns