Orașul lui Moș Crăciun, din Sun Plaza

După ce au aprins cele peste 500.000 de luminițe, în Sun Plaza a fost instaurat Orașul lui Moș Crăciun, pentru cei mici, dar și pentru cei care încă se simt copii. Decoruri de poveste, experiențe inedite, activări simpatice și mini-magazine și-au făcut loc deja în Târgul de Crăciun. Ce te așteaptă și de ce să vii în Orașul lui Moș Crăciun din Sun Plaza? Îți spun chiar acum!

În weekend (15-17 decembrie), zona dinspre cinema va fi acaparată de Moș Crăciun și ceata lui veselă – din care nu lipsesc Regina Iernii, renii și personaje de basm, iar Orașul lui Moș Crăciunul va răsuna de colinde, dar și de povestea muzicală ”Christmas Stars”.
Pe lângă spectacole interactive cu gheață carbonică, teatru muzical cu marionete, magie, dar și un spectacol pentru toată familia, ”Spărgătorul de nuci, cei mici sunt așteptați și la atelierele art&craft ale Fabricii de jucării, la sesiuni de pictură pe față sau la Olimpiada veselă, unde spiridușii nerăbdători abia așteaptă să se joace cu prichindeii ”Statuile muzicale”, ”Săritura în sac”, ”Trasul frânghiei” sau ”Hula-hoop”.

Pe 16 și 17 decembrie, pasionații de Lego sunt invitați să-și demonstreze îndemânarea în construcții cu tematica sărbătorilor de iarnă, iar până pe 24 decembrie, Târgul de Crăciun este locul perfect pentru cumpărat cadouri precum jucării din lemn, jocuri, globuri din sticlă și ornamente pictate manual, ceramică și porțelan, aranjamente pentru masa festivă, bijuterii, cosmetice, accesorii vestimentare, cozonaci și prăjituri de casă, halviță sau plăcinte.

Mai multe informații și programul detaliat găsiți aici.

Event Facebook aici.

Lasă un răspuns