Alma IVAȘCU și ale sale picturi faine

Nu am nicio îndoială că Românii au talent și nu numai la ProTV. Recent am descoperit o româncă, prietenă a unei colege, care, ca mulți alții, e plecată peste hotare, mai exact în Portugalia. Dar talentată domne, și mai este și argeșeancă de-ale mele. Aș putea spune că Argeșenii au talent!

Oamenii ăștia, care se nasc cu un talent aparte, mai ales cei care nu fac studii de specialitate, și din mâinile cărora chiar ies lucruri mișto, au un dar aparte. Pictura pe pânză, căci despre ea este vorba, nu o poate face oricine, așa că cei care creează o astfel de artă, merită toată aprecierea (pe care, din păcate, de cele mai multe ori nu o primesc).

Alma Ivașcu, artista argeșeancă de 31 de ani, a fost pasionată de mică de pictură, de pe vremea când picta pereții casei, ca mai apoi lucrurile să evolueze la creații precum cele pe care le puteți vedea în prezentarea de mai jos. Cum schimbările au loc în viața fiecaruia, se pare că, de-a lungul experienței sale, stilul ei s-a mai schimbat, îmbunătățit și s-a dus spre abstract. Oare va ajunge pe urmele lui Picasso?  Marele pictor a lăsat în urmă peste 25.000 de lucrări originale. Alma, ce-ar fi ca de la tine să avem la fel de multe si celebre?

Despre Alma Ivașcu mi-ar plăcea să scriu un articol și peste 10-15 ani, să pot spune atunci, da, omul asta merita toată aprecierea, merită fiecare cuvânt pe care l-am scris în acest articol.

 

Alma IVAȘCU – Balerina (2014) / 400 euro

 

 

O găsiți pe Facebook, pe pagina Alma’s Canvas, și dacă vreți să luați legatură cu ea, o puteți face pe adresa de email almaivascu @ yahoo.com sau printr-un mesaj privat pe pagina de FB.

Pentru doritori, tablourile pot fi livrate prin poștă, curier sau avion (nu are porumbei asa mari în Portugalia), iar pentru tablourile de peste 350 euro transportul este asigurat de către ea.

 

 

Lasă un răspuns