Mercedes-Benz DIGITAL LIGHT: Farurile care scriu cu lumină | #FoarteTareFrate

După ce, în 2016, Mercedes-Benz anunța tehnologia DIGITAL LIGHT, un nou concept de iluminare pe timp de noapte, acum a fost prezentat și un clip oficial și real, în care farurile scriu cu lumină.

Dgital Light utilizează un chip HD care controlează cele aprox. un milion de micro-oglinzi din interiorul fiecărui bloc optic (deci un total de 2 mil. de micro oglinzi). Cu ajutorul sitemelor radar încorporate și al camerelor video care monitorizează exteriorul mașinii, tehnologia Digital Light poate proiecta pe drum diferite semne de circulație sau chiar o trecere de pietoni. Mai multe, în clipul de prezentare din decembrie 2016.



Iar acum câteva zile, Mercedes-Benz a publicat clipul de mai jos, unde un Mercedes-Maybach S 650 proiectează mesaje text luminoase, menționând totuși că tehnologiile prezentate în clip nu vor fi implementate 100% în producția de serie. Vă dați seama că de abia aștepta un român mai înstărit să-și cumpere o astfel de mașină și să proiecteze cele 7 litere celebre care fac senzație de câteva săptămâni în România.



văzut inițial pe drivemag.com

Lasă un răspuns