Un nou serial HBO Europe Hackerville (+ teaser trailer)

Hackerville, coproducția HBO Europe și TNT Serie va avea premiera în noiembrie 2018, la HBO și pe HBO GO. După anunțul din februarie, acum a venit momentul în care avem primul teaser trailer, în care vedem distribuția româno-germană: Anna Schumacher (La drum cu tata), Andi Vasluianu (Breaking News, Despre oameni și melci) și tânărul actor debutant, Voicu Dumitraș.

Episoadele (6 la număr) sunt regizate de Igor Cobileanski (Umbre) și Anca Miruna Lăzărescu (La drum cu tata), iar treaba stă cam așa:

Un atac cibernetic, ai cărui responsabili par a fi o reţea de hackeri din România, afectează una dintre cele mai mari bănci din Germania. Lisa Metz (Anna Schumacher), expertă în criminalitate informatică în Frankfurt, preia ancheta în Timişoara, oraşul în care s-a și născut. Lisa ajunge să se confrunte cu secrete incomode din trecutul familiei sale. Între timp, ancheta lui Adam Sandor (Andi Vasluianu), poliţistul român care se ocupă de caz, este dată peste cap de sosirea Lisei. Investigaţia îi duce pe cei doi, Lisa şi Adam, pe urmele unui hacker genial (Voicu Dumitraş).



Acest articol are un comentariu

Lasă un răspuns