Unde mânânc în București

Acum vreo lună, amicul Revo mi-a pasat o leapșă (ca în blogosfera de pe vremuri). I-am zis că voi încerca să o preiau și voi scrie când îmi fac puțin timp. Așa că acum e momentul să pun la liniuță câteva locuri din București, unde dau o fugă să mănânc ceva bun, atunci când mi-e foame sau vreau să mă răsfăț cu ceva special.

  • Cel mai la îndemână mi-e KFC, desigur: mi-e foame, bag un meniu cu niște crispy, cartofi, sos glenn, cola și musai salată coleslaw, să taie din picănțeală.
  • Dacă vreau o shaorma, chiar nu știu unde să mă mai duc, rar mai bag câte una, în rest câte un Dil sau Kebun de la Calif.
  • Dacă vreau mici, fug până la un City Grill, cei de Obor sunt ce trebuie. Plus cartofi și mujdei, se știe. Dacă nu vreau să ies din casă, comand mitetei de la Presto, i-am descoperit recent și sunt chiar buni de tot. Știu, deși e aproape de unde stau, încă nu am ajuns La Ciotoianu, în Popești Leordeni, dar urmează.
  • Dacă mi-e poftă de pizza, comand de la Pizza Hut, uneori și de la Fabio, iar în oraș merg cu drag la Latin Pizza de la Lupoaică, în Centrul Vechi, sau la Animalleto.
  • Dacă vreau o vită bună sau un burger bun, și să nu dau greș, clar ajung la locul meu de suflet din București: Hard Rock Cafe. Nu cred că am mâncat ceva la HRC și să nu-mi fi plăcut. Plus că unul dintre deserturile mele preferate e tot la Hard Rock: Hot Fudge Brownie.
  • La capitolul paste, nu pot spune că am găsit vreun loc cu unele care să mă impresioneze, chiar vreau să vă rog să-mi recomandați unde pot să mănânc cele mai bune Carbonara.
  • La capitolul desert, cel mai bun cheescake l-am gustat la JW Steakhouse (Marriott), dar nici cele de la Marty Restaurant (Sun Plaza) nu sunt mai prejos.
  • Iar dacă vreau să mă răsfăț, mai dau o fugă la Maize, despre care am scris aici cum a fost.

Acum sunt curios să-mi spuneți și voi două, trei locuri unde mâncați cu drag, atunci când face stomacul scandal. Ah, iar dacă n-ați testat noul meniu de la Hard Rock Cafe “Infused with love”, vă recomand să dați o fugă, e de neratat:

Acest articol are 6 comentarii

  1. Nicoleta

    Mda,mi s-a facut brusc foame:)Pentru carbonara-Resto Aperto din Mall Vitan
    Pentru mancaruri demult uitate,nu-s pentru orisicine,vezi meniul de la Zexe Zahana.E greu boss,dar unic.

  2. Revo

    Păi și leapșa merge către…? 🙂

  3. Dora

    Cel mai bun libanez livrat acasa – Mezze. Recomand cu 2 mâini. Paste bune am mâncat la Il Mulino pe Radu Vodă la unirii.

Lasă un răspuns