Cea mai bună mâncare livrată în București – The Garden by JW Marriott

Am mai povestit, după vaccinare m-au cuprins poftele de gravidă. Iar dacă în seara vaccinării nu mi-am potolit pofta de un steak bun de vită (livrată de la Dristor Grill Steakhouse, care a fost decentă, dar nu wow), vinerea trecută am comandat o vită americană USDA certified, ca cea pe care am gătit-o cu Ioneștii (video aici). Cum vita asta demențială nu se găsește decât la anumite steak house-uri din București, am făcut o comandă la The Garden by JW Marriott, unde mai mâncasem în trecut cel mai bun cheesecake ever. La cât de bună a fost mâncarea, de fiecare dată, iar acum și la livrare, nu cred că am mâncat mai bine la vreun restaurant din București/România. Vedeți mai jos kum fu, cu prețuri, poze și cum am comandat.


Mă tot enervam/plictiseam de aceeași mâncare ok pe care o puteam comanda din Tazz, Food Panda sau Glovo, așa că am deschis Bolt Food, pe care nu prea am accesat-o mai deloc, și fraier am fost… căci au muuult mai multe restaurante listate decât restul, cu tarif de livrare mic ȘI CEL MAI IMPORTANT: livrează în Berceni, frățiwear! Am căutat USDA, găsit la The Garden by JW Marriott, m-am speriat puțin de prețuri, dar cum aveau 40% reducere la tot meniul, m-a lăsat sufletul să sparg niște sute de lei. Adevărul e că, după ce am fumat țigara de după, am zis că oricum meritau și prețul întreg, la cât de bună a fost toată mâncarea.

Ca de obicei, pozele de mai jos NU sunt editate, ca să fie relatată experiența culinară cât mai real. Săracul livrator a avut de mers vreo 10 km, dar în 22 de minute a fost la ușă, i-am lăsat un bacșiș corespunzător și am sărit pe caserole. Da, știu, o vită bună trebuie savurată la restaurant, nu după jumătate de oră de când a părăsit grătarul, dar chiar și așa, a fost incredibil de bună. Mă rog, contează și carnea, însă tocmai de aceea am comandat US beef. Una bucată rib eye, alta New York Strip Steak, piure cu trufe, piure cu bacon, plus niște somon la grătar și niște sparanghel tot la grătar.







Doamne, nu ne venea să credem că mâncarea livrată poate avea un gust atât de bun, somonul perfect făcut, crusta crocantă, cel mai bun sparanghel ever, perfect al dente, perfect condimentat totul. Iar vita americană, într-un mare fel, plus piureurile exelente, cel de trufe fiind oricum preferatul meu, dar nici cu cel cu bacon nu mi-e rușine, din contră, ușor afumat și sărat cum trebuie. Jur că salivez scriind, deși tocmai am mâncat (tot vită, tot sparanghel, am gătit eu… dar nu există comparație).

Desert nu am mai comandat, căci aveam deja Love You Choux  Dar vă las poza oricum, să știți ce desert să luați dacă veți comanda:



Nota de plată a fost cam așa (prețurile preperatelor sunt cele fără reducere, dar la final apare o plată în avans, adică cele 40 de procente). Deci comanda a fost în valoare de 445 de lei, am achitat 267 + 4,72 lei livrarea, și a meritat fiecare leuț, inclusiv tips-ul lăsat livratorului. Acum hai cu căldura, căci tre să le fac o vizită și la terasă, nu de alta, dar mi s-a făcut dor de cheescake-ul suprem.

Lasă un răspuns