Vine din nou Air Max Day, oare ce sneakers să-ți iei?

26 martie este Air Max Day, o zi pe care pasionații de sneakers o așteaptă mereu cu cardurile pregătite, curioși oare ce model aniversar va lansa Nike. Eh, în 2019 nu apare nicio ediție specială de Nike Air Max, însă am alte vești cool și propuneri mișto de Air Max sneakers.

 

Ți-au atras atenția colorații de mai sus, știu, dar până la ei tre să-ți spun două vorbe despre Nike Air Max 180 BLN, un model care celebrează viața de noapte și cultura muzicală din Berlin. Mai multe detalii despre ei, aici, iar dacă vrei să ți-i cumperi, tre să știi că vor fi disponibili de pe 26 martie, doar în magazinele fizice Nike din Berlin, iar de pe 30 martie, în SNEAKRS app, în restul Europei (doar în țările unde poate fi folosită aplicația, și anume: Austria, Belgium, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Ireland, Italy, Luxembourg, the Netherlands, Slovenia, Spain, Sweden, Poland, Portugal and the United Kingdom).

 

 

Revenind la modele de Nike Air Max (pe care ți le poți cumpăra imediat din România), la Collective (online și offline) și Kix (online) găsiți câteva modele retro interesante: Nike Air Max 95, Nike Air Max 97, Nike Air Max 98, Nike Air Max Deluxe (insipirați din Air Max 99), Nike M2K Tekno sau Nike Zoom 2K. Online, sunt disponibili aici, iar în magazinele fizice e posibil să găsiți chiar mai multe modele și culori. Eu mi-a tras niște Air Max 97 modelul “Shipping Box”, care arată cam atât de mișto:

 

 

 

 

Dar acum am altă problemă, văzând cât de mișto sunt Nike Air Max 720, cred că tre să-mi bag picioarele în aștia de mai jos – căci cei din prima poză de la începutul articolului (super colorați și extrem de mișto) sunt doar de damă, din păcate:

 

 

Nike Air Max 720 sunt disponibili în magazinele Nike, Sport Loft, collective, kix și online pe collectiveonline.com și sport-loft.com

 

Lasă un răspuns