S-O Spunem drept

Sunt un băiat simplu din provincie, școlit în Curtea de Argeș și Pitești, care a mușcat din viața de București de abia prin 2005. Mai apoi, în 2008, m-am și mutat "la capitală". Am multe amintiri despre începuturi, dar n-o să pot uita niciodată primul meu weekend petrecut în București, cu Tiesto la Polivalentă și prima porție de crispy strips "din deschidere".

Am venit cu hainele alea bune, pregătit cu tenișii dansanți, nerăbdător să-l văd pe dj-ul olandez pe care nici nu-mi imaginam că o să-l văd și ascult vreodată live. Seara cea mare se apropia repejor, așa că ne-am strâns o mare gașcă de argeșeni, pentru petrecerea de la Sala Polivalentă.

Dar până în premiera lui Tiesto în viața mea, aveam să testez, pentru întâia oară, un meniu crispy strips de la KFC. Îi tot auzisem pe amicii care studiau în capitală: crispy în sus și crispy în jos, cu sos, boss. Și hop, ne-am făcut o masă mare, cu crispy și aripioare. Și cu sos de usturoi, că altfel nu se putea. A fost senzație, dar în același timp eram și dezamăgit, căci în Pitești, în 2005, nu era KFC. CSF, NKFC.

Între timp am mai ajuns eu prin București, iar deschiderea primului mall din Pitești, în 2007, avea să-mi aducă sos-ul la doar câteva minute distanță. Anii au trecut, în București dădeai de un KFC la orice pas, însă mă tot rodeau două întrebări:

1. Cum pot oamenii să mănânce puiul cu rețeta secretă a colonelului Sanders FĂRĂ SOS CU USTUROI??? Adică voi (încă mai) aveți prieteni normali care mănâncă la KFC și își iau alt sos? Puii mei, e fix motivul pentru care nu mănânc niciodată KFC în afara țării, pentru că nu au sosul românesc (care a fost dezvoltat exclusiv pentru KFC, acum mai bine de 20 de ani).

2. De ce nu există sos cu usturoi KFC și de cumpărat? Adică ceream eu câte 3-4 sosuri la meniu, dar parcă tot era prea puțin, două sosuri dispar imediat din frigiderul de acasă.

Dacă la prima întrebare încă nu știu ce să răspund, la cea de-a doua avem deja rezolvare: sosul cu usturoi de la KFC este acum disponibil permanent în toate magazinele Carrefour, Auchan și Kaufland din țară. Ole, am învins!

 

 

 

Acest articol are un comentariu

  1. ES

    Eu mananc sos de usturoi de la KFC pe paine!

Lasă un răspuns