Am descoperit o trupă super tare: THE SCORE – #FoarteTareFrate

The Score e o trupă de rock alternativ, care a luat naștere în 2015, în New York, și care a fost semnată imediat de Republic Records, după ce melodia Oh My Love a fost utilizată într-o reclamă a lanțului de supermarket-uri Asda. Eh, eu am dat recent de melodia lor Stronger, care aduce mult cu stilul Imagine Dragons (care-mi place foarte-foarte mult), iar mai apoi, am descoperit câteva piese The Score pe coloana sonoră a filmului 6 Underground (Netflix). De atunci a devenit singura trupă ale cărei piese le-am descărcat în Apple Music… adică pe toate.

 

Și jur pe roșu că nu e piesă a lor care să nu-mi placă sau căreia să îi dau skip. Băieții, Eddie Anthony (vocals, guitar) și Edan Dover (keyboard, producer) sunt super buni! The Score deja e pe lista următoarelor concerte la care aș vrea să mergem (soția e de aceeași părere). Cam cât de tare ar fi să-i vedem la Neversea sau UNTOLD? 😀

 

Vă las mai joc câteva piese: Oh My Love (din reclama Asda), Stronger, The Rush (preferata mea), Glory, Bulletproof, Legend, The Fear și pe altele le găsiți voi pe canalul lor de YouTube.

 

Iar dacă doriți să-i vedeți pe băieți mai repede într-un concert, biletele costă numai 80 de lei (în medie) și în următoarea perioadă sunt prin Ciudad de Mexico, Anaheim CA USA, Zurich, Vienna, Warsaw, Prague, Berlin, Kolm, Hamburg, Amsterdam, Brussels, Manchester, London, Brighton, Kiev sau Moscova. Detalii, pe site-ul lor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Acest articol are 2 comentarii

Lasă un răspuns