8 sfaturi pentru o ținută bărbătească de vară

1. Fără șlapi (sau papuci tanga, după cum le spun eu)! Nu ești pe plajă și nici în intimitatea propriului cămin, așă că NU. Transpiri, olfactiv și vizual nu vei fi ok, crede-mă. Dacă, totuși, vrei un picior mai aerisit, poți încerca niște sandale, dar atenție la model, să nu cumva să pari un luptător învechit.

2. Fără pantofi sport (adidași) de alergat. Pe lângă faptul că e foarte cald, deci niște espadrile, teniși, mocasini te scot din strânsoarea caniculei, adidașii de alergat au un singur scop, logic, nu?

3. Fără maiou! Nu poți fi un bărbat decent dacă porți maiou pe stradă, nimeni nu vrea să-ți vadă axilele (păroase sau nu) transpirate. Îți place așa tare să porți maiou? Fă-o la baschet, la sală, la tine acasă, e ok. PS Nu, nu te gândi că-l poți purta pe sub cămașă.

4. Fără trening, training, treling, cum vrei tu să-i zici. Am mai spus-o, îmbrăcămintea sport are un singur scop, numele fiind destul de sugestiv. Unii spun că e ok să-l porți și în parc, de exemplu, când ieși cu copilul, dar, serios, un bărbat bine, căsătorit, care e tată, se îmbracă în trening atunci când iese în parc?

5. NU abuza de alb, că nu ești la Sensation White. Ok, îmbrăcămintea de culoare deschisă ține razele de soare la distanță, dar nu ești doctor, asistent și nici nu faci parte din KKK.

6. Fără bijuterii sau accesorii care nu sunt utile. E vară, totul se încinge, singura bijuterie pe care ai voie să o porți e verigheta (de, dacă te-a mâncat undeva) și nimic altceva. De ce să fii suburban cu lanț baban care să-ți mai și lase o urmă albă pe gât? De ce brățări? De ce inele? Singurul accesoriu acceptat este ceasul, dar și aici e recomandat să ai curea de cauciuc sau metalică vara (iarna fiind recomandată cea de piele).

7. Pantalonii scurți sau 3/4. Ideal e ca pantalonii 3/4 să fie fix până sub genunchi, iar cei scurți exact deasupra genunchilor.Deci nu te gândi că pantalonii trei sferturi perfecți sunt cei care mai au o palmă și ajung la gleznă, nu, nu, nu, sunt inestetici, ba nu, sunt incredibili de urâți! Și care mai e rostul lor? Că îți acoperă aproape tot piciorul… dacă mai ai și șosete înalte, ești de vis.

8. Fără șosete albe, după cum am mai spus și aici.

Acest articol are 15 comentarii

  1. Loredana

    Imi place, place:)). Uf, un baiat care stie cu ce se mananca „haina”

  2. Anca Tenea

    Pot sa mai adaug si eu? :)) Fara camasa descheiata pana la buric. Stim ca e cald, dar decolteul la barbati nu e asa sexy ca la femei. Fara bermude army, o fi Bucurestiul o jungla, dar nu trebuie sa ne camuflam. Fara ochelari din aia de hipster care nu au dioptrii, atragi soarele si se poate aprinde o flacara, dai naibii foc la natura din cauza hipsterimii… Mai zic ce ma enerveaza rau? Dup-aia trec si la categoria femelelor despuiate…

  3. Pingback: Bărbaţi, noi cu ce ne îmbrăcăm vara asta? | Blog personal Bogdan Simion » bogdanelu.eu

  4. miss Red

    :(( ce pacat! mie imi plac barbatii ce poarta sosete albe 🙁

  5. Justin

    Maioul trebuie purtat si vara, absoarbe transpiratia; care nu vrei sa o ai in camasa ta preferata.

    1. Liviu

      De acord, se poate purta maiou pe sub camasa, nu e vizibil si e practic. Se mai poate purta si sub pulover, daca nu vrei sa folosesti o camasa, ca doar nu ai sa pui puloverul peste piele sau tricou.

  6. Alex

    Oook. Deci nu-s singurul „nebun”. Maiou, da. Sub tricou sau sub camasa.

    + Nu sunt de acord cu punctul 1! Niste papuci (fie, le spunem asa) din piele sunt senzationali, asta doar daca nu transpiri mirositor (cazul meu).

    + Eu incalt niste pantofi sport care-s cumva intre tenisi si pantof sport, se pune? 😀

    1. Ionut Bunescu

      Ești bărbat, nu-ți expui degetele și pedichiura pe stradă.

      Dacă nu sunt gumari-pânzari de alergat, sunt ok.

      Maiou? Mnea.

  7. Alex

    „Ești bărbat, nu-ți expui degetele și pedichiura pe stradă.”

    Hahaha! Mi-a placut asta. Deci asta ne face mai putin barbati sau cum? #grijamare sa nu ne vada cineva cand plangem, ca doar suntem barbati, nu? A, sa nu care cumva sa ne vada cineva cand ii cumparam iubitei/sotiei tampoane. Ar putea crede ca vrem sa o ajutam, iar asta ar fi un pacat capital.

    #meh

Lasă un răspuns