You are currently viewing V from 2010

V from 2010

Îmi place despre mine că atunci când vreau să scriu ceva, o fac! Lucru ce nu se întâmplă prea des pe blogul meu, deşi am trecut pe domeniu propriu cu gândul că voi posta mai des. Îmi place tare leapşa iniţiată de Bianca Albu, aşa ca mi-am permis să o preiau şi eu.


„Cele” mai cinci BUNEscu lucruri din 2010

1. Încep în ordine cronologică, deeeci: din februarie sunt licenţiat în Jurnalism, asta după ceva mici-mari piedici. Cei trei ani studiaţi în provincie [Piteşti] m-au făcut să vin cu o experienţă care e nevoie să fie îmbunătăţită aici, în capitală.

2. Ştiu că asta numai a bine nu sună, daaaar în luna mai ieşeam din singura relaţie [în adevăratul sens al cuvântului] pe care am avut-o. De ce e de bine? Pentru că aproape un an şi jumătate am avut lângă mine o fată minunată [ pauză de 37 de minute de vorbit la telefon, da, chiar ea m-a sunat exact în acest moment ] cu care am acum o relaţie specială de prietenie, lucru rar în cazul meu cu fostele.

3. Pe lângă jobul full-time am avut plăcerea de a mai câştiga un bănuţ muncind în plus. Cum, de la 15 ani 10 luni şi 28 de zile sunt punător de muzică aka DJ, evenimentele de anul acesta la care am fost DJ şi câteva la care am  fost (şi) MC mi-au adus mereu acel zâmbet larg pe care îl am când oamenii se simt bine, dansează, se exteriorizează pe verticală pe muzica mea [nu şi în patul meu, că nu sunt Smiley].

4. Anul 2010 m-a prins de multe ori în faţa unei scene, iar în spate aveam mereu mai mulţi oameni decât în faţă, pentru că da, iubesc muzica şi o iubesc tare! Concertul Guns N’Roses a fost cel mai fain eveniment la care am fost anul acesta. Trebuie să mai spun şi că Fatboy Slim mi-a oferit pentru ciocănel şi nicovală cel mai tare dj-set pe care l-am auzit vreodată [mă duc des la evenimente de house, ştiu ce spun].

5. De ziua mea am ales să îmi fac un cadou de mult dorit şi anume propriul domeniu. Deşi iniţial voiam ionutbunescu.ro am hotărât că în acest caz tuturor le place mică… adresa blogului adică 🙂 Prin urmare m-am mutat de pe blogspot, la sfârşitul lunii octombrie, pe bunescu.ro

Pasez leapşa către un băiat-gigel Andrei Knox.

Credit foto http://school.discoveryeducation.com

Acest articol are un comentariu

Lasă un răspuns