Stelele mele

Privind prin ograda altora și inspirat de stelele de pe sticla de cognac am elucubrat HoroscoPul Anului 2011.

Vărsător: Se pare că intrarea în noul an, 2011, îți va aduce o mare bucurie în familie. Am spus MARE bucurie, așă că anul acesta îți vei întregi echipa de fotbal formată din ai tăi copilași. Ai doar doi până acum? Nu-i nimic, soția ta va naște octeți! Și cum îți mai trebuie și un portar ca să fie 11, sunt sigur că te va ajuta amanta. Știu că te întrebi, tu femeie vărsătoare, dacă nu am uitat nimic. Stai liniștită, astrele ți-au vorbit și ție. Pentru nativele acestei zodii am vești bune. Câte un bărbat pe lună până în noiembrie, iar în decembrie faci recapitularea cu toți unsprezece.

Pești: Contrar semnului zodiacal din care faci parte, nu-ți prea place apa. Lucrul acesta poate fi confirmat atât de către cei care ți-au fost alături Revelion [până ai căzut în spatele canapelei], cât și de cei cu care ai ciocnit pahare, cap în cap, palme pe… După cum spuneam, astrele prevăd râuri deeee, nu, nu de bani, ci de grade, nu în termometre, ci în pahare. La mai mareee, hâc!

Berbec: Femeilor le-a plăcut mereu să ia treaba de coarne, însă mare grijă anul acesta, să nu fie ele cele înșelate de unii care par berbeci, însă, de fapt sunt băieți isteți. Bărbații născuți sub acest semn zodiacal vor avea o viață ușoară, cei mediocri își vor tatua un cap de berbec, cei normali vor fi berbeci, iar cei superiori vor citi acest blog, și clar nu sunt superstițioși.

Taur: Bărbaţii vor dori mereu să fie unul comunal, mai ales că, pe criza asta, femelele se vor mulţumi şi cu o guriţă de iarbă şi un spray ‘eftin. Reprezentantele sexului frumos nu-și vor dori masculi din aceeași zodie, pentru că [nu-i așa?] preferă un bou.

Gemeni: Prea frumoasă această zodie, unde toți cei care o poartă în buletine și cărți de identitate astrală vor avea anul acesta [unii pentru prima oară] parte de un gang bang, menage a trois, ceva acolo, să fie la îngrămădeală, mai ales cu gemene/gemeni.

Rac: Fiind niște superstițioși din fire, racii vor da înapoi gândindu-se la anul 2012, însă vor da înainte la bucate, plăceri carnale, pahare și petreceri cu femei desculțe pe canapele pe care le pot și uda, ce coada mea!

Leu: După ce au renunțat la a mai ține valută în buzunare [dolarii, euroii și lirele stau mai bine pe frunțile lăutarilor], leii s-au gândit că anul acesta e bun de pus pirostriile, mai exact pe 20.11.2011. Muzica, masa și dansul vor avea loc la Restaurantul Leul Ușor. Ora 20:11.

Fecioară: Nativele acestei zodii sunt figurante, pardon, figurate, că proprii nu mai sunt de la 14 ani [știu, sunt indulgent]. Trecând peste denumirea acestui semn zodiacal, anul curent vă rezervă… un loc în autocar, poate și unul în avion, între două persoane bine făcute. Așa ca Piedone sau Oana Roman.

Balanță: Știi, zodia aceasta nu trebuie să te caracterizeze în tot și toate. Așa că, pe viitor, nu te mai gândi exact în noaptea de Revelion ce chiloți roșii să îți iei. Ba pe ăia cu găurele sau ăia cu dantelă ori cei tanga, dacă nu… boxerașii pe juma de fund. Bărbații-balanță au avut un singur gând și au înclinat talerul spre „Doamne, te rog, să nu fie pe roșu!”.

Scorpion: Ei vor avea de toate, își vor găsi un job mai bun, se vor muta în alt apartament, din păcate tot în chirie, se vor îndrăgosti iremediabil si când se vor trezi vor tasta/citi aceste rânduri.

Săgetător: Dacă nici Cupidon nu va reuși nimic până pe 14 februarie… e clar, ori apelezi la mine, dacă ești fată draguță / dacă ești băiat apelezi la [îți spun eu câteva bloggerițe și twitteriste, dar rămâne între noi, shhhh].

Capricon: Ținând cont că ne aflăm sub acest semn zodiacal și că astăzi doamna Bunescu împlinește o frumoasă vârstă, toate cele bune vor avea nativii și nu numai. În 2011 numai BUNE[scu]!

PS: Dacă nu v-am nimerit bine cu predicțiile, să știți că de vină e MerCur care a intrat în retrograd cu Pluto.

PS2: Da, sunt Scorpion.

Acest articol are 8 comentarii

  1. ruxa

    deci nu ai scris „boxeraşi”, te rog spune-mi că nu ai scris asta!!! :))

  2. ionutbunescu

    Da’ ce au „boxerașii”, bre? :))

  3. Anca

    e grav…am pus-o…dar fiind dat faptul ca ocup juma de scaun o sa stau lejer intre piedone si roman…

  4. Cata

    imi place ce le-ai prezis gemenilor ;)) sunte gemeni:P

  5. ionutbunescu

    @Cata – Ok, vorbim cu Nico si facem noi ceva acolo :))

  6. Ilana

    gemeni.
    si e abia ianuarie, o sa incerc sa am putina rabdare 😀

  7. ionutbunescu

    Ok, te astept.

  8. Alexandra

    SIGUR n-o sa-mi gasesc ceva pana pe 14 feb. Ce prieteni ai pe facebook? :)) [sagetator. glumesc,desigur.]

Lasă un răspuns