3D fără ochelari

Mi-am rupt ochii în nenumărate seri, l-am arătat tuturor prietenilor și mă amuzam de cum se enervau până reușeau să focalizeze corect pentru a vedea stereograma cu omul de zăpadă. Postez mai jos instrucțiunile, nu înainte de a spune cum focalizez eu. Mă uit în spatele monitorului, la perete, jaluzele, ceva de după ecran, apoi las privirea, NU capul, în jos, perpendicular pe imagine. Aștept păreri.

[This video is best viewed in the small player window, not full screen]

There is no need to adjust your monitor… just your focus. 🙂

For those of you who can see stereograms, I hope you enjoy this!

Never seen a stereogram before? The goal is to unfocus your eyes and look through the screen, until the repeating pattern merges and you see the 3D image.

Three tips that might help to look through the screen:

1) Try focusing on the wall behind and above your computer screen, then *keep your eyes focused at that distance* but move them down so that you are looking through the screen.

2) If you have a CRT monitor, try focusing on the reflections in the screen.

3) Start up close to the screen, unfocus your eyes so you’re looking through the screen, and slowly back away.

 

PS Da, știu, e cam cea mai tare chestie de pe Youtube.

Acest articol are 5 comentarii

 1. ParamPam

  Foarte tare!!!

 2. mAMA

  un cacaaaaaaaaaaaaatttt !!!!!!!!!!

 3. sorin

  Te rupe la ochi, dar e chiar foarte tare:)). Pana la urma cine alerga omul de zapada la final…? N-am mai rezistat sa focalizez…

  1. Ionut Bunescu

   Se vede mai bine daca deschizi clipul direct pe Youtube, vine un bulgare si apoi apare The End si un smiley 🙂

 4. vwillder

  Foarte tare… astea sunt primele filme 3D. Cei drept iti „rupe” ochii pentru ca ei nu erau obisnuiti cu asa ceva… adica cu mediul 3D dar avantajul, cand privesti astfel de imagini, pe langa ca e distractiv este ca si vederea se imbunatatesteste.

  pentru incepatori ar fi fost indicat ca sa se prezinte la final ce ar trebui sa vizualize. asa i-ar ajuta sa vada mai repede reprezentarile 3d.

Lasă un răspuns