Gillette Fusion ProGlide

Îmi place că în ultima vreme orice lansare de produs devine din ce în ce mai spectaculoasă, de la filme la aparate de bărbierit; înainte de avanpremiera John Carter PR-ul a pregătit un show acrobatic pe patinoarul de la AFI. Acesta e doar un exemplu, dar toate evenimentele cu pretenții se prezintă în acest fel, cât mai “wow”.

Gillette a ales un hotel dintre cele mai bune unde a chemat invitații pentru a le lua ochii cu ceva LASER, FRATE! Eram atât de fascinat de jocul de lumini 3D, că și uitasem pentru ce am venit acolo, bărbaților le creștea barba de uimire, iar fetele erau cu ochii pe ambasadorii brandului Răzvan Lucescu, Dani Coman, Narcis Răducan, Ciprian Tătărușanu, Marius Niculae, Victor Slav, Cornel Ilie și Zoli Toth plus prezentatorul Andi Moisescu.

După două săptămâni de testare

Cei care mă cunosc știu că nu îmi rad barba, ci doar o tund la doua săptămâni, am ales să fac asta din mai multe motive, principalul fiind că arăt mult mai bine cu barbă :)), nu că aș fi avut ceva probleme cu iritatul. Dar, folosesc și eu destul de des un aparat de ras cu lame pentru că, de ce să nu recunoaștem, bărbații nu se rad DOAR pe față! Hai, serios, toți folosim “mah treiurile” pentru alte zone, chiar ma sensibile decât tenul, de exemplu zona axilară. Și, cum pentru astfel de zone mult mai pretențioase decât tenul e nevoie de ceva mai bun, inginerii de la Gillette au lansat noul Gillette Fusion ProGlide. Părerea mea de nespecialist e că în sfârșit cei de la Gillette au un gel de ras BUN care să alunece așa cum trebuie, deci da, sunt încântat mai mult de gelul ProGlide care face echipă bună cu fratele mai mare și mai tăios, aparatul de ras 🙂

 

Acest articol are 2 comentarii

Lasă un răspuns