De unde ne mai înțolim

Femeile au la haine și chestii ale căror denumiri nici nu le știu, dar la bărbați, din fericire, e mult mai simplu. Vrei să ieși în oraș? Pui o cămașă pe tine, tragi niște jeanși, o pereche de teniși simpli și aia e. Nu știu alții cum sunt, dar în garderoba mea sunt numai blugi și două, trei perechi de pantaloni din material textil. Dacă te gândești să-ți cumperi pantaloni, clar spui “mă duc să-mi iau niște blugi”, nu?

Când eram mic aveam o pereche de Levi’s cumpărată de la un second-hand, eram atât de mândru de ei, că îi purtam peste tot. Adevărul e că nici nu prea au moarte, așa că nu-ți faci griji pentru ei. Aiurea e că prin mall-uri găsești modele clasice, de obicei, dar la prețuri accesibile doar când sunt oferte, așa că am adăugat la comenzile mele online și niște blugi pe lângă multele tricouri pe care le cumpăr.

Am evitat până acum să-mi cumpăr “de pe net” pantaloni pentru că nu-mi prea plăcea politica de retur a multor magazine, dar când transportul și returul sunt gratuite, parcă alta e situația. De ieri sunt mândrul posesor al acestei perechi de jeansi skinny Levi’s care-mi vin la fix, însă nu așa de strâmți cum vin pe model, că mai am nevoie să-mi bag și două telefoane + portofel în buzunare :)) Magazinul online superjeans.ro e “de vină” pentru noua achiziție, iar ceea ce-mi place la ei e că, deși sunt de abia la început, au o prezență de apreciat pe rețelele sociale (Facebook, Twitter, Blog).

PS: Livrarea se face în 2 zile lucrătoare 🙂

 

          

Acest articol are un comentariu

Lasă un răspuns