Râzi cu dinți!

A fost odată ca niciodată un băiat cu ochelari care nu zâmbea deloc în poze, băi, dar deloc! Și a trebuit să treacă prin liceu, ba chiar prin facultate și abia apoi, după ce s-a mutat în București, a început să zâmbească atunci când era fotografiat. Cică eu aș fi acel ochelarist devenit bucureșteano-zâmbăreț, parcă prea zâmbăreț, că se făce cumva astfel încât toate blițurile îmi pupă dinții, adică am ajuns să fac aproape numai poze cu dinți.

Eh, treaba asta s-a schimbat atunci când am zis un mare DA sesiunii de HeadShotPhoto la studioul Marcel Cristocea Photography unde am făcut mai mult gimnastică fotografică: “Ionuț, umărul drept în față, capul aplecat puțin, bărbia în față, că ți se vede gușa, zâmbetul mai relaxat, gura mai închisă, acum arată-mi un chip de câștigător la Loto, iar acum încruntă-te ca și cum ai vrea să mă bați!

Nu-i chiar așa ușoară treaba la o ședință foto, dacă te duci cu impresia că va fi pac-pac, treizeci de poze și gata, s-ar putea să te înșeli (așa cum am făcut-o eu). Deși aveam barba destul de mare, am zis că e mai bine să mă duc așa “stufos” ca să dau mai bine în poze. În maximum două săptămâni vom vedea toate rezultatele Campaniei HeadShotPhoto în care au mai fost implicați și Corina, Lavinia, Raluxa, Andra, Andrei, Marian și Bogdan. Singura poză pe care o am, e una mai explicită, din Țara Pișcotului, onlinerii știu de ce :))

Campania Headshot de Blogger este inițiată de către Sabina Cornovac și susținută de către Pepsi.

Acest articol are 3 comentarii

Lasă un răspuns