Concurs: Câștigă o ședință foto profesională

Acum aproape o lună eram fotografiat în fel și chip, de fapt, doar la chip, că de aia s-a numit campania HeadShotPhoto. Despre cum am făcut gimnastică la ședința foto și despre cum m-a chinuit Marcel Cristocea am povestit aici. Acum a venit rândul unui cititor/cititoare să-și scoată narcisismul pe masă și să câștige câteva ore de răsfățat în fața obiectivului. Marcel Cristocea Photography o să fie gazda fericitului câștigător, iar ca dovadă că face treabă minunată, spun doar atât: în urma ședinței foto mi-am schimbat pozele de la profil de la Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn (patru diferite)!

Și pentru că e concurs, trebuie să existe și o temă de gândire, așa că m-am hotârât să-i pun un nume pocușorului meu de pluș angry birdsian. Spune-mi ce nume crezi că i s-ar potrivi cel mai bine verzișorului de mai jos, iar eu te trimit la pozat!

Concursul se încheie duminică, 7 octombrie, ora 23.59, iar câștigătorul va fi ales aleatoriu cu ajutorul random.org * Ședința foto va fi în București, deci mare atenție pentru cei care se înscriu, trebuie să stabiliți ulterior o zi în care să poată avea loc ședința foto – Mai jos e rezultatul testului fotografic pe subiectul Bunescu, Ionuț Bunescu:

 

Campania Headshot de Blogger este inițiată de către Sabina Cornovac și susținută de către Pepsi.

 

LATER EDIT: Și câștigătorul esteee, de fapt, o câștigătoare:

Acest articol are 14 comentarii

 1. OanaP

  PIGreenie sa-i fie numele! 😀

 2. Laura

  Eu zic sa-i spui ‘Dollar’… asa te simti si tu Richie Rich ;))

 3. Mickey Alex

  Psychopork… Hi hi hi!!!

 4. Lacramioara

  Mi se pare ca seamana cu Mr. Bean!!! Ar putea fi. . . . „Benny”!!

 5. Andreea

  Sherlock 🙂

 6. Ionescu Alin

  Ipig !!!

 7. Alex Kretzu

  Pigster :))

 8. Corina

  Beans sau Greenie 🙂

Lasă un răspuns