Jamie Woon revine la București

Anul trecut am lipsit de la petrecerea aniversară a unor buni prieteni pentru că aveam bilete cumpărate,  încă din prima zi, la Jamie Woon. Nu, nu aveam cum să lipsesc de la un asemenea concert, mai ales că nici nu speram că va ajunge în România, cel puțin nu așa repede. Shoulda și Lady Luck se auzeau în toate cluburile, iar mie încă îmi mai sună un telefon cu cea de-a doua melodie.

Locația de anul trecut n-a fost prea încăpătoare, iar cele aproximativ 1000 de bilete s-au vândut imediat, prin urmare Atelierul de Producție a fost super aglomerat. Chiar mă gândeam de ce n-a fost ales un club, unde să încapă mai mulți oameni și unde sunetul să se audă bine peste tot, nu doar în față. Eh, parc-a fost o dorință, pentru că Jamie Woon revine la București pe 30 noiembrie 2012 la Romexpo, pavilionul C6 (facebook event). Anul acesta, se pare, va fi și un warm-up mai consistent și destul de calitativ, cel puțin Miguel Campbell e bine venit către ciocanele și nicovalele mele.

*** Cum a fost anul trecut la concertul Jamie Woon se poate vedea aici (video), iar noi ne vedem la concert, da?

 

 

 

 

TM LIVE prezinta:
∗ JAMIE WOON (live)
∗ JESSIE WARE (live)

∗ MAM aka Miguel Campbell & Matt Hughes
∗ MARS aka Marian Stavarache (opening act)
∗ Oktopus (opening act)
Vineri, 30 noiembrie 2012, orele 22:00, Romexpo-Pavilion C6, Bucuresti

 

∗BILETE IN AVANS∗:
70 RON/15 EUR
Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro si în oficiile Postei Romane semnalizate “Aici Bilete.ro”. Lista completa a celor peste 580 de oficii de pe intreg cuprinsul tarii poate fi accesata aici: www.bilete.ro/informatii.asp?sectiunea=oficii-postale-partenere
‐ Direct in Bucuresti de la punctele de vanzare Studio Martin (Bd. Iancu de Hunedoara nr. 61), Metrou Unirii 1, Music Box (Str. Matei Basarab Nr. 16)
∗BILETE LA INTRARE∗:
90 RON/20 EUR
============================================
============================================
ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI ESTE STRICT INTERZIS!

Acest articol are un comentariu

Lasă un răspuns