Royal Dot Nights – The New Beginning – 21.12.2012

Pentru cei cărora nu le e frică de sfârșitul lumii, de data de 21 decembrie 2012, gașca de la Gala Records a pus-o de un nou concept de party mainstage EDM – ROYAL DOT NIGHTS.

In seara de 21 decembrie 2012, de la ora 23:00 in Studio Martin, Royal Dot profita de notorietatea datei si lanseaza seria de evenimente Royal Dot Nights drept un "nou inceput" pentru muzica electronica.

LINE-UP:

XAEL – deep house, progressive

DENA – deep house, trance

WATERSPARK – progressive house, progressive trance

ELERIAS – progressive vocal trance, tech-trance

DANIEL CREED – progressive house, dance

SYOS – electro, tech house, trouse, big room house

CONTROL FREAK – house, tehno, progressive, electro

LINK: https://www.facebook.com/events/181256148678947

FACEBOOK PAGE: https://www.facebook.com/RoyalDot

OFFICIAL SITE: http://royaldot.com

 

ELERIAS este un nume ce survoleaza scena Tech-Trance si Progressive din SUA si Australia de mai multa vreme. Seturile "Sound Experience" contin doar o parte din alchimia muzicii lui, partea de productie si experimentalitate electronica fiind atuurile sale.

SYOS este cel mai spectaculos proiect de muzica electronica din Romania, marca Gala Records. Prin seturile sale de la Progressive la Electro si Tech-Trance, precum si showul vizual de exceptie, SYOS reprezinta una din cele mai savuroase experiente de pe scena muzicii club si este unul din putinii artisti care poate combina asemenea stiluri.

Producator muzica de mai bine de 10 ani, DANIEL CREED si-a facut aparitia pentru prima oara in 2010 odata cu single-ul "Insomnia", piesa care a avut un succes neasteptat printre DJ cu renume din Romania, dar si din strainatate. Din 2008 lucreaza alaturi de Echipa Gala Records unde a orchestrat numeroase piese cunoscute. Odata cu anul 2012 acesta s-a apucat de lucru la primul sau album alaturi de o compozitoare si vocalista ce usor s-ar compara cu alte artiste din strainatate, aceasta fiind Mishi, iar prima piesa lansata sub egida Royal Dot sub numele " We are".

WATERSPARK, producator si Dj cu experienta unor evenimente si lansari in cadrul labelului Armada, o aparitie mereu impunatoare, ce aduce un aer aparte in evenimentele Royal Dot prin seturile sale.

DeNa a intrat in lumea underground in anul 2009, cu un proiect ce poarta alt nume si abordeaza un alt gen muzical, pe care inca il promoveaza. Prezenta ei este aclamata de clubberi, iar seturile ei sunt foarte apreciate atat in tara cat si in afara. Este unul din fondatorii UNDERGROUND ROMANIAN SOUND, grup de artisti focusat pe scena muzicii electronice din Romania. DeNa isi propune sa fie un proiect muzical fresh, care va aduce culoare in lumea Deep-House, Tech-House & Trance.

XaeL a luat contact cu publicul in 2005, dar marele sau debut a fost acest an, cand a mixat in deschidere pentru Sister Bliss (Faithless). Prima piesa a artistului intitulata ”Abyss” este pusa la loc de cinste intr-un top al celor mai bune piese chill-out alaturi de nume cu rezonanta ca Armin van Buuren, Tiesto, Fragma, pe un site de specialitate din Polonia. De la inceputul anului 2012 piesa lui XaeL intitulata ”Lunatique Love” este anthem-ul oficial al promoterului de evenimente de muzica electronica ,,Xteria”.

CONTROL FREAK a luat prima oara contact cu publicul in 2008. Abordeaza muzica intr-un mod diferit fata de majoritatea artistilor, combinand mai multe genuri muzicale in functie de starea oferita de publicul sau. El nu isi impune bariere de stil, fie ca este vorba de producing sau mixing, promovand in seturile sale de la Techno, House, Electro pana la Breakbeat, Dubstep, Drum’n’Base si nu numai, in functie de conceptul party-ului.

Lasă un răspuns