Kumfu la OXIA @ Peleș Castle (by CERCLE)

Oamenii de la CERCLE fac o treabă a dracului de mișto: în fiecare zi de luni filmează și difuzează LIVE, pe Facebook, DJ sets & live performances care se desfășoară în spații atipice și alese cu mare atenție. Au fost în locuri precum Château de Chambord, Château La Coste, Ambasada României în Franța, Palais des Beaux-Arts de Lille, Tour Eiffel, British Airways i360, Le Jardin Suspendu și multe altele, iar pe 23 aprilie 2019 au ajuns și în România, mai exact la Castelul Peleș, unde a mixat OXIA.

 

Da, a fost o zi de marți, nu de luni, evenimentul fiind amânat cu o zi, din cauza vremii ploioase (a avut loc în aer liber, pe platoul din fața castelului). Au fost vândute doar 300 de bilete (15 euro/buc), care s-au epuizat rapid.

 

CONTEXT: Evenimentul își propune să promoveze Sezonul  România – Franța 2019, un program cultural ce vizează, printre altele, îmbunătățirea relațiilor dintre cele două state prin intermediul a peste 300 de activități artistice, științifice, culturale și educaționale. UNTOLD susține acest eveniment în calitatea sa de Ambasador al Turismului Românesc, misiune prin care organizatorii și-au asumat, an de an, să promoveze cele mai importante obiective turistice ale României și să atragă cât mai mulți turiști străini către țara noastră. Și la acest eveniment peste 90 la sută dintre participanți sunt străini care vin special pentru acest show, descoperind cu această ocazie și țara noastră.  OXIA va concerta în vară la ediția aniversară a festivalului UNTOLD, care va avea loc în perioada 1-4 august.

 

 

 

 

LIVE-ul de mai jos a strâns deja aproape jumătate de milion de vizualizări, 6.000 de share-uri și 14.000 de reacții în doar 6 ore. În ciuda frigului, a fost neașteptat de mișto, iar locul ales mă face să cred că nu vom mai vedea prea curând ceva atât de atipic și de cool, în România. Eu am ajuns seara, puțin înainte să intre OXIA*, cu gașca de la UNTOLD… și tot ce pot spune este: jos gluga, pardon, pălăria!

*Dați un Google OXIA – DOMINO, dacă numele său nu vă spune nimic. Vă amintiți imediat.

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns