Cel mai cel club

Am văzut că se poartă, prin cluburile astea, zise de fițe, să stea lumea până pe la 3-4, apoi să plece la manele. Asta nu e singura modă clubistă, mai e și aia “pă stil nou”, adică oamenii care populează de obicei localurile cu lăutari, vin destul de des la evenimente houseristice, la cluburi unde sunt invitați DJ-i cunoscuți de afară și nu numai – “frate, asta e șmecheria acum.”

În ajutorul celor care trebuie să-și împartă noaptea în trei locații diferite cu muzici felurite, agenția de mare creativitate Boo Ness Q a inventat un nou stil de club! Viața de noapte nu va mai fi la fel ca până acum! Trei tipuri de dansatoare, trei tipuri de badigarzi, trei tipuri de prețuri, treeei tipuri de aranjare a canapelelor, trei tipuri de pahare și, nu în ultimul rând, trei tipuri de muzică! Vă prezint Clubul CDT (CuDeToate), singurul loc unde poți asculta ce vrea pastiluța/pălmuța/prințesuța ta! Programul va fi zi dă zi (ca să fim beton) după cum urmează, de marți până luni, de la “orele” 00 până la primul sfârâit al micului de la ora 6! Muzica va fi împărțită după cum urmează:

  • În intervalul 00.00 – 02.00 – House/Muzică electronică
  • În intervalul 02.00 – 04.00 – MuziCĂ COmercială de la radio, de pe TV, de dat din extremitățile superioare ale membrelor inferioare
  • În intervalul 04.00 – 06.00 – #31# se știe!

 

 

Acest articol este un pamflet, pentru alte articole la fel de neserioase, click aici.

Acest articol are 2 comentarii

  1. Jullie

    te rog:)) …. pot sa fiu eu PR-ul acestui minnunat club?
    pick me pick meeeee

  2. klubbingman

    De-a rasul plansul, dar sa stii ca sambure mare de adevar am gasit printre randurile tale. Bine, vin si cu un exemplu concret. aici, la Timisoara, in club Zambara, unul cu renume pentru clubbing, dupa ora 3-4 apar fel de fel de dubiosi de la alte cluburi (Heaven, Fratelli, D’Arc) si chiar de la alea cu lautari. Cica ”asa e shmeneul, sa mergem la ca aia stau pana la 7 dimineata.” Dar e trist, ca-i vezi cum saracii stau si stramba din nas in acel interval de timp in loc sa doarma si sa nu piarda timpul incercand imposibilul. Poate sunt hater, dar asa ii vad ”pre” multi.

Lasă un răspuns