Cinci DJi români luptă pentru o rezidență la Ibiza

Au fost 350 de mixuri românești înscrise în competiția burn studios Residency, iar ieri juriul i-a ales pe cei cinci fericiți finaliști care se vor lupta în săbii și platane, în beat-uri și butoane până când va rămâne doar unul. Acel “the one”, care va supraviețui bătăii (pe minut) de joi, 2 mai, din Club Guestlist (fost La Mania) din Mamaia, va avea parte de un mega bootcamp în Ibiza, baby!

Deci, dacă vă duceți cumva la mare de 1 mai, nu ratați nebunia din Guestlist, Batz_RcPr, ThomasOMalley, Defraktion, djmano și Somesan-Adrian promit super show. Și sunt sigur că promisiunile nu vor fi deșarte, pentru că doar unul dintre ei va fi instruit de către cei mai tari mentori ai momentului: Avicii, Fatboy Slim, Joe Goddard (Hot Chip), Solomun, Maceo Plex și Steve Lawler, adică bootcamp a la Ibiza!

Să sperăm că românul care ne va reprezenta la Ibiza, va trece pe fast-forward peste ceilalți 15 concurenți din alte mari capitale din Europa, Brazilia și Japonia, pentru că ultimul dintre cei 16 va fi cel care nu va rămâne doar cu amintirea bootcamp-ului, ci cu o rezidență în Ibiza.

PS: Special guest e SASHA 🙂 –- Event Facebook aici.

Lasă un răspuns