Împarte un birou cu Bunescu

Salut, sunt Ionuț Bunescu și am doar cinci anișori și două zile. De București. Și tot atât timp am de când muncesc la Cosmote. În lumea asta există unele chestii care sunt eterne, însă cele mai multe nu au acest noroc, această soartă. La începutul lunii august, colaborarea mea cu Cosmote ajunge la final. A venit timpul să îmi caut o altă a doua casă și voi avea nevoie de ajutorul vostru, de data aceasta.

În perioada următoare va trebui să-mi modific și prezentarea Despre mine de pe blog, iar adaugarea noului slide sper să aducă atât o bucurie, mie, cât și niște bere, celor care mă vor ajuta să obțin un nou job. Da, am nevoie de susținere, nu am fost niciodată atât de orgolios, încât să mă ambiționez să nu cer o mână de ajutor, pentru că viața și corporația m-au învățat că totul se face mai bine echipă. E ca într-o relație, nu trebuie să existe eu sau tu, ci noi. Ajutorul poate veni printr-un simplu share, tweet, o recomandare sau dat vorba mai departe prin viu grai. Apreciez și voi mulțumi fiecărui om în parte pentru susținere.

Pe scurt, despre mine:

 • Iubesc stabilitatea – sunt de cinci ani în aceeași companie /  am schimbat un singur apartament în care stăteam în chirie, asta pentru că proprietarul l-a vândut.
 • Îmi place să învăț tot timpul ceva nou și să evoluez – asta s-a întâmplat în cei cinci ani de Cosmote, am acumulat cunoștințe în mai multe departamente, am evoulat ca om și ca angajat, iar în timpul liber am avut grijă și de copilul meu, blogul.
 • Mi-am dorit și încă mai sper că, vreodată, voi avea o emisiune la radio sau la TV, un matinal sau un late night show decent și amuzant.
 • Vreau să îmi pot pune în valoare latura creativă și veleitățile de bun orator.
 • Mi-ar plăcea să muncesc în continuare în cadrul unui departament de marketing/comunicare, dar aș accepta oricând provocarea unui domeniu nou, unde să învăț și/sau să îmi pun în valoare și alte abilități.
 • Sper să pot munci în continuare cu zâmbetul pe buze, pentru că eu, deși vorbesc mult (doar logoreea mă iubește, nu?), zâmbesc dublu. Zâmbesc atunci când vorbesc, dar și atunci când n-am nimic de spus ori când dorm. Mint, zâmbesc și atunci când dorm. Și nu, nu mint decât în glumă, pentru că nu știu să mint sau, mai bine zis, pentru că iubesc adevărul și dreptatea. Dacă nu mă crezi, cheamă-mă la un interviu și ai să vezi.

 

CV-ul meu în format .doc poate fi download de aici, activitatea mea în media sociale este rezumată aici, iar pe rețele sociale pot fi găsit ușor, după cum urmează:

  LinkedIn  Twitter  Facebook  Google+   Instagram  Soundcloud

Acest articol are 21 comentarii

 1. florentina

  Foarte tare titlul si articolul, si eu sunt de 5 ani in Vodafone si la fel caut sa isi imparta cineva biroul cu mine in alta companie 🙂

  Multa succes in a gasi your dream job!

  1. s cfreg tr

   your dream job…ce sa spun…in romaneste nu stii sa te exprimi?

 2. Ruxandra

  Daca erai chimist/farmacist te ajutam cu placere 😛

  1. Andreea

   Ajuta-ma pe mine 😛 eu sunt inginer chimist, undeva tot pe-acolo 🙂

 3. connexion

  sper ca intr-o saptamana sa citesc un articol
  „cum e la noul birou” 😀

 4. dana

  Eu imi caut de un an de zile un job, Am lucrat 13 ani Vodafone si tot caut sa impart biroul cu cineva. Uite ca astfel de metode nu am incercat..daca are cineva un birou de impartit, cu mare drag accept provocarile.

 5. Alin

  Foarte bun articol, articol care desi are in el un dram de umor se simte nostalgia plecarii din companie.

  Experienta acumulata poate fi un atuu, probabil un analist in telecomuncatii nu ar strica sa gasesti un post.
  Succes!

 6. Eugenia

  Mult noroc!!!!!!!!

 7. Laura Driha

  Ma Bunescule, tu nu stiai cum sa iti dai numarul tuturor fetelor fara sa para ciudat? 😛 Asta-i smecheria cu CV-ul? 😀
  Succes sa gasesti de lucru! Sunt sigura ca ofertele nu vor intarzia sa apara! Daca detineam o firma te-as fi angajat! (nu stiu cat te incalzeste asta, dar trebuia sa-ti zic!) Diseara te ajut si eu cu un share! (momentan is la birou si e cam „interzis”:D)
  Eu fac 4 ani Luni acum la acelasi loc de munca! Si-am schimbat biroul, dar impreuna cu ei. Ca s-a marit firma si am schimbat sediul! Iti doresc si tie acelasi lucru cu viitorii colegi!
  Sa auzim de bine!

Lasă un răspuns