Încă o reprezentație Alegria (Cirque du Soleil)

Se pare că cererea publicului a fost destul de mare, astfel încât numărul spectacolelor a fost suplimentat. Astfel, pe lângă programul deja anunțat, sâmbătă, 7 septembrie, va avea loc un spectacol și de la ora 16:00. Programul complet este următorul:

Joi, 5 septembrie, ora 20:00

Vineri, 6 septembrie, ora 20:00

Sâmbătă, 7 septembrie, orele 16:00 și 20:00

Duminică, 8 septembrie, orele 13:00 şi 17:00

Mai multe despre Cirque du Soleil – Alegria aici

Biletele pentru toate spectacolele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti). Prețurile biletelor pentru adulți variază de la 110 la 500 lei. Copii beneficiază de reduceri, iat biletele se pot achiziționa și în rate. Detalii pe www.eventim.ro.

Alegría (cuvânt spaniol care înseamnă optimism, bucurie, veselie) dispune de o distribuţie internaţională ce include 55 de artiști şi muzicieni din 15 ţări, și este un show spectaculos de acrobație. Durează aproape 2 ore jumătate și include momente uluitoare, care vor uimi publicul de toate vîrstele. Fanii vor avea ocazia să urmărească cu respirația tăiată acrobații dramatice, în care sunt puse la încercare talentul și echilibrul unor artiști de renume mondial, precum numărul Barele Aeriene, un moment foarte intens, plin de vitalitate, unde acrobaţi îndrăzneţi trebuie să se balanseze la mai mult de 16 metri deasupra scenei.

În ritmicul și periculosul Dans al Cuţitelor de Foc, artiști jonglează cu cuţite în flăcări pe lângă corp, în timp ce Power-Track oferă spectactorilor o demonstraţie genială de coregrafie sincronizată și sărituri la trambulină, ce apare ca prin magie de sub podeaua scenei. În Barele Ruseşti, artiștii zboară prin aer, cu tumbe spectaculoase și răsuciri la jumătatea parcursului, pentru a ateriza pe barele de aproximativ 10 cm de pe umerii robuşti ai colegilor lor.

”O experiență de neratat, o adevărată bijuterie în coroana Circului” – Metro

”O plăcere pentru toate simțurile, pe care e nevoie s-o vezi ca s-o crezi” – Express & Star

 

 



Acest articol are un comentariu

  1. Stoian Ciprian

    Am observat ca au succes, probabil la o viitoare reprezentatie voi reusi sa ajung si eu, pentru a vedea exact despre ce este vorba! 🙂

Lasă un răspuns