Pe când Old Spice în România?

Ca orice om umblat pe cărările internetului am tot văzut și admirat reclamele Old Spice, dar până astăzi n-am încercat niciun produs din gamă. Am găsit la DM antiperspirant gel și solid + deodorant spray. Nu mi-a plăcut niciodată varianta solidă, iar deo spray nu folosesc, așa că am cumpărat antiperspirantul gel, varianta Lagoon (singura de la raft).

Tot ce pot să zic e că îmi place de mor, ador cum miroase, persistă super bine, iar prețul e decent față de așteptările mele (aproape 15 lei – 70 ml). Dar se pare că nu sunt singurul care nu înțelege de ce P&G nu-l comercializează direct în România – după ce am tot căutat pe net să văd unde mai pot găsi Old Spice am înțeles că doar Interbrands aduce la noi, fiind singurul importator oficial, tocmai de aceea produsele OS pot fi cumpărate doar din anumite farmacii, market-uri ori hipermarket-uri. Deci, Procter & Gamble România, facem și noi ceva ca să mulțumim bărbații care vor să poată cumpăra toată gama Old Spice? Mulțumim anticipat 🙂

 

Acest articol are 12 comentarii

  1. cipoc

    Vazusem in auchan acum ceva vreme

    1. Revo

      Am citit mai atent după ce ai postat, practic e toată gama, fără eau de toilette. Şi tu fix aia vrei. Copil răsfăţăt ce eşti !

  2. Stefan

    Acum o luna mi-am cumparat de la o farmacie Belladona

  3. ninel

    Salutare,din intamplare am citit despre”suferinta”ta in legatura cu OS(intr-adevar produse super)si cred ca aici iti vei gasi „alinarea” http://www.shopidoki.ro
    spor!

    1. Ionut Bunescu

      Sunt doar trei din multele OS, dar am dat comandă fix acum, mai mult pentru gelurile de duș, aștept coletul și revin cu impresii. Mulțumesc frumos!

      1. ninel

        Cu placere!acum pe site comanda min.e de 100 ron dar a fost cu 50 imi permiteam mai des…da asta e „mai rarutz ca-i mai dragutz”.

  4. calin

    Eu ma duc o data pe luna in Ungaria ,si imi iau de acolo tot ce vreau ,din Tesco ,asta este avantajul sa fi la granita cu o tara din vest,ma duc doar pentru Old Spice,pentru ca orice produs am folosit pana acum nu mi-a dat atata satisfactie precum mi-a dat-o Old Spice=ul.

Lasă un răspuns