Unde găsești Old Spice în România

Dacă acum o lună întrebam “Pe când Old Spice în România”, dorindu-mi să existe toată gama Old Spice și la noi în magazine, între timp am aflat că se mai găsesc anumite sortimente prin hipermarket-uri ori farmacii. La DM sunt vreo trei tipuri, la Cora aceleași, iar pe magazine online de cosmetice se găsesc ceva mai multe. Însă o variantă bună și la prețuri de producător mi-a fost recomandată de un comentator.

Shopidoki.ro este varianta cea mai ok, prețurile fiind ceva mai mici pentru că, șupiză, magazinul online este fix al importatorului, adică Interbrands. Nu e cel mai cel site, nici search-ul nu funcționează prea strălucit (trebuie să cauți exact “old spice”), dar am găsit cinci tipuri de gel de duș, patru tipuri de stick deo solid și trei tipuri de stick gel. Mai sunt și patru tipuri de bodspray și un singur tip de after shave (cel original), dar nu folosesc nici, nici. Ah, partea mai puțin frumoasă e că trebuie să comanzi de minimum 100 de lei, dar măcar transportul este gratuit și vine în 24-28 de ore.

Și cum a trebuit să comand de un meleon, mi-am luat toate cele cinci geluri de duș plus celelalte antiperspirante pe care nu le aveam (atât variantele gel cât și cele deo stick – deși nu mai folosisem decât o dată, un alt antiperspirant solid, am zis să încerc totuși unul de la Old Spice și am văzut că nu e chiar așa de rău cum rămăsesem eu cu impresia).

Gel de duș: Toate au 250 de ml și garanție trei ani, dar unul dintre ele este produs în 09/2011, deci cam acum doi ani și o lună, dar să zicem ca e ok, nu-l mănânci (despre Champion este vorba). Altul este 2in1, Hair&Body, însă nu-mi schimb șamponul nici să mă plătești, așa că m-am rezumat doar la dușat. Două sunt cu target bine definit “For nocturnal creatures” – Wolfthorn și “For guys with a swift mind” – Hawkridge, iar cel care miroase cel mai bine este Whitewater, care și promite un parfum de până la 7 ore. Aiurea, nu ar fi avut cum, dar miroase foarte bine!

Sitck gel: Trei tipuri, 70 de ml, par că s-ar consuma repede, însă e doar o impresie. Cred că unul ține undeva la 45-60 de zile. Am testat două dintre cele trei pe care le am Lagoon și Kilimanjaro (n-am desfăcut încă Whitewater) și pot să spun că țin bine de tot, ba chiar sunt puțin enervante din cauza parfumului care bate relaxat multe ape de toaletă. Adică dacă n-ai o apă de toaletă cu mireasmă grea, pregnantă, slabe șanse să îți simți doar EDT-ul. Deci mai trebuie să îți și “asortezi” parfumul cu antiperspirantul.

 

Deo stick solid: Patru tipuri – Original, Kilimanjaro, Lagoon și Whitewater. Am desfăcut doar Whitewater, cel care m-a și convins că antiperspirantele solide nu sunt așa păcătoase după cum credeam eu. Fiecare are 60 de ml, adică sunt cam 2/3 pline din cât este recipientul cel lunguieț. Cred că tot pe undeva pe la 45 de zile ar cam ține fiecare, încă n-am terminat niciunul și o să-mi fie și greu să aproximez pentru că de abia mă abțin să nu le desfac pe toate și să le încerc – m-am rezumat la două gel și unul solid, momentan. Ține aproape la fel de bine ca stick-urile gel, dar miroase ceva mai finuț, adică nu-ți vă trece peste aproape orice apă de toaletă, dar tot îi vei simți parfumul.

 

Concluzie: Da, tot mi-ar plăcea să pot cumpăra toată gama Old Spice din România, de la orice magazin, supermarket ori hipermarket, până atunci mă mulțumesc cu ce am găsit, clar vreun an nu mai am nevoie de alte antiperspirante, iar în ceea ce privește gelul de duș Old Spice, hm, e ok, miroase bine când te speli, dar parcă tot unul mai cremos de la Nivea, Dove ori Palmolive e mai bun.

Acest articol are 9 comentarii

  1. octav

    si iti place ala cu gel? Mie mi se pare scarbos 🙂
    mult mai OK mi se pare cele solide…

    1. Ionut Bunescu

      Da, eu aveam problema cu cele solide, exact după cum zici tu, mi se păreau „câh”.

    1. Ionut Bunescu

      Au și la Evomag, mi-a mai comentat cineva pe FB, sunt aceleași de pe Shopidoki.ro, dar cu 2-3 lei în plus, deci unde e afacerea?

    2. Alex

      la emag au tot de la interbrands, de aceea sunt mai scumpe

  2. Alex

    daca vrei sa le gasesti si in alte locuri in afara de shopidoki e de ajuns sa mergi intr-un magazin de cosmetice, magazin de proximitate sau farmacie si sa-i ceri vanzatoarei sa aduca…nu te astepta, insa, sa le gasesti la aceleasi preturi ca pe shopidoki 🙂

    P.S.: nu e neaparat sa cumperi doar Old Spice de pe shopidoki…mai gasesti si alte lucruri acolo ca sa se stranga de o comanda 🙂

  3. Sandi

    Am o intrebare la tine, sunt made in Canada , UK sau EU?
    Cu stima.

Lasă un răspuns