Scrie ca Radu F. Otravă Day

Draga mea, știi că prefer să mă contrazic cu tine de mii de ori, însă n-aș putea renunța niciodată la tine, știi doar că pentru mine nu există “alta”. Ți-aș da papucii doar dacă ai fi în picioarele goale… deși mi-ar fi greu, că te ador când îți este frig, iubesc să văd cum maioul îți este străpuns de ale tale migdale.

Știi că aș renunța oricând la Playstation ori Xbox, doar ca să mă joc cu părul după ale tale urechi micuțe și drăguțe ca de gărgăriță. Deși nu suport păianjenii, știu că ție îți e mai frică și m-aș lupta cu toate tarantulele din lume, cu riscul de a mă transforma chiar și într-un mutant, doar să nu cumva să te poată atingă vreo arahnidă cu opt picioare. Și apropo de picioare, știi că sunt singurele lucruri care se despart în ceea ce ne privește…

Acum te las, mă apuc de vizionat din nou albumul tău cu poze de profil, iar când vine vorba de tine, știi că am doar cuvinte mari de spus… de exemplu: sâni.

 

#RaduFOtravaDay – Articolul de mai sus face parte din Campania “Scrie ca Radu F. Otravă Day” inițiată de Arhi, la care au mai participat și Ovi, Eftimie, Auraş, Erevan, Joe, Mariciu, Români Gândiţi, Hoinaru, Zoso,The Fua, Marius Sescu, Questioare, Răzvan Baciu, Moldovenesc, Daniel Urda, Mimanu, Dragoş Mone + Toma (de la care am luat lista cu link-uri) + spi-oana, Ligia Adam, Ionuț Tecuceanu, Lucia Scurei, Fără Supărare, Zicu, Lucia Scurei, Robintel, Pandutzu.

Acest articol are 6 comentarii

Lasă un răspuns