Yo, o aplicație aproape inutilă, a primit finanțare de 1 milion de dolari

Eu îmi instalez aproape orice aplicație nouă, doar de curios. Așa am făcut cu Snapchat, Tinder și Slingshot, iar apoi le-am șters după nici zece minute. Am instalat și aplicația Yo, doar să văd, pe pielea mea și touch-ul meu, care-cum e treaba. Pe scurt, aplicația e un fel de WhatsApp, îți cere numărul de telefon, îți caută prin agendă ce alte numere au mai fost asociate cu aplicația și ți le afișează. De asemenea, mai poți adăuga prieteni și dacă le știi username-ul – aici e amuzant că îți poți alege ce username vrei, iar ceilalți nu vor ști cine ești dacă alegi Gogu2014, pentru că numărul de telefon NU îți este afișat.

Aplicația nu îți permite să scrii mesaje, să suni, să trimiți fotografii, ci doar trimite un Yo, un fel de poke și atât! Iar ceilalți îți pot răspunde în același fel, cu un Yo.

Am doar doi cunoscuți din agenda telefonică, unul m-a aduăgat după username și eu am mai adăugat user-ul Worldcup, pentru că doar așa aplicația devine utilă – adică primesc un Yo la fiecare gol dat în vreun meci al Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia. Și cam atât. Aplicația a fost dezvoltată în Silicon Valley, iar acesta poate fi singurul motiv plauzibil pentru care ar fi putut primi finanțare de un milion de dolari!

Instalează aplicația pentru iOS / Android.

 

 

via

Lasă un răspuns