Kumfu la #LibertyParade 2014

Bine. Bine de tot! După ce până anul trecut am refuzat să merg la vreun Liberty Parade, acum realizez ce am pierdut: cea mai mare petrecere de muzică dance din România și poate și din zonă! Din exterior, Ionuț Bunescu, cel care nu mai fusese la #libertyparade, credea că sunt numai dubioși, cocalari, oameni care fluieră, costumați, bețivi ș.a.m.d. Sunt și de ăștia, ca peste tot altundeva, dar dacă ai gașcă ok, nu mai contează restul (la fel, ca peste tot). Însă, când vezi de sus, de pe scenă, cei cei peste 70.000 de oameni, ți se cam ridică tot părul de pe tine! Frațiwoare, sunt de două ori mai mulți oameni decât are orașul meu natal (Curtea de Argeș)! Zeci de mii de wați pentru zeci de mii de oameni! Și asta pe moca. De 14 ani încoace.

 

 

  • Felicitări Radio 21, sunt mândru că, pentru al doilea an consecutiv, mi-ați oferit onoarea de a fi blogger oficial Liberty Parade (alături de Piticu)!
  • Felicitări că nu ați abandonat organizarea acestui eveniment GRATUIT, puțini știu câtă muncă e și ce eforturi financiare presupune.
  • Felicitări organizatorilor, sponsorilor și tuturor celor care fac posibil acest mega eveniment în fiecare an.

 

 

Anul acesta a fost mult mai mișto ca anul trecut, mult mai mișto! Poate și pentru că a fost mai cald și n-a mai plouat pe zi, poate că mi-a plăcut mai mult DJ-ul internațional (UMEK), poate că ecranele LED de zeci de metri, alături de masca aia de robot au contribuit la minunăția de Liberty Parade 2014. Poate. Ce e sigur, nu poate, e că eu mă opresc din scris aici și rezum totul într-un cuvânt: Respect!

 

 

 

 

Acest articol are un comentariu

Lasă un răspuns