Apple și grija lor pentru clienți

Ahoi, aici Johnny iPhone fan boy! Nu vă rețin mult, vă spun doar două chestii, una valabilă pentru posesorii de iPhone 3GS, iPhone 4 şi iPhone 4s cumpărate între octombrie 2009 şi septembrie 2012, iar a doua pentru posesorii de iPhone 5 achiziționate între septembrie 2012 and ianuarie 2013.

  • Dacă ai vreun iPhone (3GS, 4 sau 4S) cumpărat între octombrie 2009 şi septembrie 2012, ar trebui să dai fuga la operatorul de unde ai achiziționat telefonul sau la unul dintre service-urile autorizate Apple. Tre să îți înlocuiești adaptorul de alimentare USB, cică ar exista niște cazuri de supraîncălzire și, ca niște băieți simpatici ce sunt, cei de la Apple înlocuiesc, gratuit, toate adaptoarele A1300 cu unele noi, reproiectate, mai exact modelul A1400. Eu am un iPhone 3GS cumpărat în septembrie 2010, de la Orange, așa că am fost la Orange Care Center-ul de la Victoriei, a durat 3-4 zile până să mi aducă adaptorul cel nou. Deci, dacă aveți adaptoare USB A1300, schimbați-le cât mai repede, e mai sigur așa + că e gratuit.

Adaptor afectat:

Adaptor reproiectat:

Mai multe detalii aici.

  • Există cazuri, printre unii dintre posesori de iPhone 5, achiziționate între septembrie 2012 and ianuarie 2013, când  bateria se descarcă foarte repede și există posibilitatea să fie o problemă de la baterie. Așa că Apple va schimba, tot gratuit, bateriile telefoanelor care au probleme la încarcăre/descărcare. Dacă aveți un astfel de iPhone 5, verificați serial number-ul aici (+ urmați instrucțiunile) și fuguța la schimbat bateriuța.

Acest articol are 7 comentarii

  1. eBogdan

    Sa zicem ca ma incadrez in lista celor carora li se schimba, spune-mi te rog ce trebuie sa fac, care sunt pasii ptr a schimba adaptorul de alimentare ?

    1. Ionut Bunescu

      Te duci cu telefonul și adaptorul la operatorul de unde l-ai cumpărat sau la un service autorizat Apple, am pus link-ul în descriere.

  2. Béranger

    Cei mai faini oameni de la Apple sunt handicapații de proiectanți, ca și retardații care au supervizat ce produce Foxconn. Fără ei, n-ar fi existat atâtea probleme hardware cu iPhoanele lui pește prăjit… (Do you remember: „you’re holding it wrong, the antenna is just fine”? Retards.)

Lasă un răspuns