#IceBucketChallenge: Samsung VS Apple

Cu puțin timp în urmă, am share-uit clipul celor de la Samsung, mai exact al celor de la Samsung UK și am aplaudat, sincer, ideea. Deși sunt fost posesor de Galaxy, actual posesor de iPhone, sunt și am fost întotdeauna obiectiv și corect, așa că nu aveam cum să nu apreciez un altfel de #IceBucketChallenge, unde Samsung Galaxy S5-ul triumfa și făcea mișto de concurența care n-are habar de IP67 (protecție la praf și apă).

 

Postarea suna fix așa:

 

 

… dar n-a durat mult până când cei de la iMore au răspuns provocării. Și chiar dacă nu e un răspuns oficial Apple, am aplaudat execuția cu mai multă vervă decât în cazul Samsung. Și clipul e cât se poate de real, am vărsat bere pe vreo 2 iPhone 5S și amândouă merg bine-mersi și acum. Ah, și uitați-vă la secunda 7, în colțul dreapta, sus, cum se schimbă ora de la 2:16 la 2:50, frumos, nu?

Concluzia: oricât de strălucită ar fi ideea ta, gândește-te că nu ești cel mai bun la toate capitolele și că roata se poate întoarce și există posibilitatea de a lovi mai tare decât ai facut-o tu, inițial.

 

Samsung Galaxy S5 ALS #IceBucketChallenge

 

 

iPhone #IceBucketChallenge proves Samsung marketing clueless. Again.

 

 

 

10x Andrei pentru clipul de la iMore

 

Later edit: Se pare că Samsung a primit răspunsuri (tot neoficiale) din partea HTC One M8 și Nokia Lumia 930:

 

Acest articol are 2 comentarii

Lasă un răspuns