Desperados Wild Dirt Party la Brașov

Sâmbătă, 25 octombrie, mă întorc în frumosul Brașov ca să-mi fac un selfie cu literele de pe munte. E posibil să și ningă, așa că nu m-ar deranja absolut deloc o bătaie cu zăpadă, în luna octombrie. Dar nu vin singur la poalele muntelui Tâmpa, ci alături de o gașcă faină de bloggeri și instagrameri puși pe petrecere! Nu pe trecerea de pietoni, ci chiar prin pădure ne vom aventura, pe lângă rideri renumiți (cică vine și unul, Simone Albergoni, dublu campion mondial la enduro).

Treaba stă cam așa, de la 10:00 încep competițiile off-road prin pădure, cu obstacole, trasee cu puncte cheie, 30 de km de traseu de enduro. Ne vedem la tabăra de bază Paddock (în fața fabricii Roman, Str. Poienelor, Nr. 5), adică la #EnduroWildDirt.    ( <– click pentru mai multe detalii)

 

După ce profesioniștii s-au nămolit bine (peste 100 rideri de top din țară și străinatate) și după ce ne-am dat și noi cu mașini off-road, vine Desperados și o pune de o nouă petrecere atipică! După ce am petrecut pe lac și pe plajă, acum o punem de un Desperados Wild Enduro After Party fix în Fabrica Roman din Brașov! Bere cu tequila, pitonul Sssins, muzică asigurată de către R.O.A., The Basstard și NotSoCommonDJ și cred că e suficient, nu?

 

 Descarcă-ți invitația de aici și hai să fim Desperados! #PartyEndurance

 

Întrebarea care este zice așa: WHAT’S YOUR PARTY ENDURANCE?

Desperados recomandă consumul responsabil de bere rece cu tequila, de preferat după sesiunile de  enduro, atunci când spiritul activ și nonconformist ia o pauza de relaxare de la activitațile sportive.

 

Acest articol are un comentariu

Lasă un răspuns