Meniul Hard Rock Cafe Bucharest 2015

Sunt puține locuri speciale, în București, unde ador să mă duc ca să mănânc/beau ceva ori să ascult niște muzică faină (concerte sau muzica uzuală a locației). Hard Rock Cafe este unul dintre aceste locuri și nu mi-a fost greu să mă îndrăgostesc el. Ador muzica de acolo, angajații super haioși, care zâmbesc tot timpul, făcându-te și pe tine să zâmbești, ba chiar dansează în timp ce te primesc în local sau când îți iau comanda. Oamenii ăștia știu cum să se facă plăcuți și reușesc să te scoată din ritmul obositor al cotidianului, îi mega respect, prea puțini sunt așa, prea puțini.

Despre mâncare, puține de spus, mai multe de gustat:

  • au cel mai bun cheesecake pe care l-am mâncat vreodată (prețul este pe măsură – 25 de lei)
  • coastele sunt bune, dar nu cele mai bune (cum multă lume zice), carne fragedă cum rar întâlnești! Recomand Hickory-Smoked Pulled Pork, iar pentru cei care preferă puiul – Tupelo Chicken Tenders
  • data viitoare testez mult lăudatul burger, sper să fie mai bun decât coastele și să nu îmi fie înșelate așteptările din nou

 

Pentru că mereu căutam un meniu Hard Rock Cafe, dar pe netul ăsta mare nu găseam decât ceva de prin 2012, am zis să fac un bine și altora ca mine, așa că mai jos aveți întreg meniul Hard Rock Cafe București, proaspăt, din 2015 (click pe poză pentru mărire sau click dreapta – open image in new tab):

 

Cocktails

 

 

 

 

Vinuri

 

 

Bere

 

 

Starters + Salads

 

 

Entrées

 

Burgers + Sandwiches

 

 

Smokehouse

 

 

Desserts + Hot drinks

 

 

Cordials

 

Acest articol are 10 comentarii

  1. Madalina

    Burgerul (pe care l-am gustat saptamana trecuta) nu e senzational, am gustat mult mai buni in Bucuresti. E ok, dar la pretul pe care il are ma asteptam la mult mai mult.

  2. Dorin

    Si unde sunt in opinia ta cele mai bune coaste?

  3. Vally

    Vreau sa merg aici cu fetita mea, de numai 14 ani, la un concert. Credeti ca este in regula, atmosfera este potrivita si pentru adolescenti, sau nu? Am sa incerc sa sun si la locatia respectiva sar m-ar interesa mai multe pareri. Multumesc.

    1. mariuca

      La concerte vin mai tot timpul copii.
      Au si meniuri speciale pentru ei.
      Nepotul meu adora locul. 🙂

      1. Vally

        Multumesc foarte mult pentru raspuns.

        1. mariuca

          Dar ce ziceti de meniul vegetarian din aceasta luna? Ati apucat sa il gustati?
          Eu (vegetariana de ani buni) l-am primit cu mare bucurie!! 🙂

          1. Alexa

            Nu prea ai cum gresi la ceva vegetarian oicum. Nu sunt extrem de multe optiuni la noi pentru a putea compara. Asa la carne ai diferite gusturi si le poti compara intre ele. Nu o zic cu rautate apropo.

  4. raluca

    Iti multumesc pentru aceasta postare!!!

  5. Mirela

    Sper ca mai este valabila opinia la acest moment.

Lasă un răspuns