Cel mai bun desert în doar 30 de minute

Din seria Master Chefunescu, Diana și Ionuț s-au apucat de gătit și altceva în afară de semipreparate și chestii luate de-a gata. Și cum pe lângă celebra cină bunesciană fără carne (cartofi prăjiți + salată cu de toate) trebuia să experimentăm și un desert home made, Diana a venit cu ideea, eu am cumpărat cele necesare (mă rog, nu chiar toate) și a ieșit o minunățenie de dulce.

Rețeta e simplă, ai nevoie de doar câteva ingrediente:

  • aluat pentru foietaj (congelat)
  • o cicolată simplă, cu lapte (noi am pus una jumate)
  • un ou
  • un strop de apă rece
  • nucă de cocos (rasă)
  • bomboane M&M (pisate)

+ foaie de copt + cuptor + 30 de minute (total) = love

Mă rog, rețeta originală e cu fulgi de migdale, dar merge și cu cocos și M&M. Se face fix ca în tutorialul de mai jos, iar pentru cei care nu au cuptor cu grade, țineți la foc mic până se rumenește partea superioară. Poftă mare!

Înainte

Și după copt

 

Iar rețeta e de pe Tasty, după cum a ghicit Dragoș Asaftei, aici.

Acest articol are 2 comentarii

  1. Dorin Alexandru

    Well.. n-a fost să fie cozonac cu mici , îmi pare rău :))))

  2. Laura Driha

    Asta e cu adevarat fun la Tasty: ca retetele lor sunt rapide, simplu de facut si absolut delicioase! Daca urmezi pasii descrisi de ei in videoclipuri nu ai cum sa ratezi reteta. Noi ai facuf nuggets de pui dupa reteta lor si a fost o experienta gastronomica de repetat!
    E si asta cu ciocolata pe lista, am prietene care au facut-o deja si sunt incantate de rezultat! Acum si cu experienta voastra stiu sigur ca e exact la fel de simplu pe cat pare! Plus ca stimuleaza creativitatea pentru ca poti sa te joci cu diverse sortimente de ciocolata sau de toppinguri.
    Sa va fie de bine!

Lasă un răspuns