Concurs: 2 invitații duble la Fast & Furious 7

  • Post author:
  • Post category:film

Una dintre puținele serii unde părțile “de la 3 în sus” nu devin din ce în ce mai slabe,  Fast & Furious revine cu partea a șaptea, ce urmează a fi proiectată în cinematografele din toată țara, începând cu 3 aprilie. Pentru că din seria filmelor și pentru că automobile, alături de prietenii de la RO Image, pun la bătaie două invitații duble la Furios și iute 7 / Fast & Furious 7.

Invitațiile sunt valabile în perioada 3-16 aprilie la Hollywood Multiplex București, deci ar fi de preferat să vă aflați în capitală în aceasta perioadă (și pentru ridicarea invitațiilor).

Mai întâi am să vă rog să urmăriți trailer-ul oficial, asta dacă nu ați făcut-o deja, iar mai apoi detaliem și mecanismul concursului.

 

 

Așa, acum vă rog să-mi spuneți, în comentarii, ce va face pe voi furioși? Cel puțin un lucru, maximum șasă șapte! Aștept răspunsurile voastre până marți, 31 martie, ora 18:00. Câștigătorii vor fi anunțați în aceeași seară, spre miezul nopții. Spor la comentat!

Update: Câștigătorii sunt Adi și Elena N, felicitări și vă rog să vă verificați mail-urile.

Acest articol are 101 comentarii

  1. Mihnea Ionut

    Soferii din Bucuresti, preturile de la combustibili si abundenta gropilor din asfalt.

  2. Alex Hapiev

    Ce ma face furios?

    – oamenii din trasportul public ce considera ca a turna o sticla de parfum pe tine este egal cu a face dus;
    – oamenii de pe Facebook care o tin numai in citate iar in viata reala nu stiu sa acorde subiectul cu predicatul;
    – fumatul in spatiile inchise ( da, sunt fumator dar refuz sa intoxic pe altii cu tigara mea, mai ales in spatii inchise fara aerisire )
    – chestiile de prost gust care prind la public;
    – vedetele de plastic promovate la TV;

    In rest, toate bune si frumoase.

  3. razorsbk

    Furios ma fac melcii care pleacă atât de lent de parca sunt singuri în tot universul. Ma seaca treaba asta pe lângă faptul ca semafoarele țin puțin și nu sunt sincronizate. Și toți ăștia care se baga în intersecție chiar dacă e blocata în loc sa mai aștepte un semafor.

  4. Ionescu Alin

    Oamenii care atunci cand cobori dintr-un autobuz/troleu/tramvai/metrou stau fix in jumatea usilor, mai ca se urca si peste tine, nu numai in masina de transport.

    P.S. si cei care stau de vorba pe banda rulanta si nu ai cum sa treci de ei !

  5. Sofia

    Repetarea unei propoziții de mai mult de 2 ori. Nu imi place sa ma repet, asa cum nici nu imi place sa mi se spună de 2 ori același lucru la un interval destul de scurt.

  6. Victor Samaru

    Eu sunt furios din cauza profesorilor de la facultate, a oamenilor din transportul in comun si a oamenilor care cred ca le stiu pe toate.

  7. ilina Octavian

    Taximetristii din bucuresti

    Toti nespalatii din RATB/Metrou

  8. Sabin

    Ce ma face nervos?

    Oamenii care nu stiu sa vorbeasca corect gramatical

    Traficul din Bucuresti

    Calatorii din RATB

    „Vedetele” de pe Facebook si citatele lor

    Televiziunea din Romania

  9. Victor Alexandru

    Totul.

  10. Codrut

    Ma enerveaza momentul ala cand tu esti indeajuns de matur sa iti poti purta singur de grija pentru ca cineva care ti-e foarte drag te-a invatat de bine, iar cand acel cineva pleaca de langa tine apar altii care vor sa iti schimbe mentalitatea cu ceva ce pentru tine nu are valoare!Asta e cel mai enervant lucru din lume dupa parerea mea.

  11. Irimia Dorin-Alexandru

    Traiesc in Bucuresti de 20 ani , circul cu bicicleta foarte mult si nu exista zi in care sa nu ma enerveze cineva si sa ma faca furios , incepem cu gropile din astfalt , asa ca si felul 1 , felul 2 , taximetristii , acestia sunt cei mai imbecili , se urca peste tine intr-o clipa , iar soferii de R.A.T.B sunt ca si bomboana de pe tort… in final ,la desert avem politstii care nu-s fac deloc treaba . Toate acestea ma fac Furios & Iute In trafic 😀 . Bafta tuturor participantilor.

  12. Radina Daniel

    Ce ma enerveaza pe mine cel mai rau , hmm de unde sa incep . Pai sa vedem ma enerveaza faptul ca atunci cand merg pe strada multa lume isi parcheaza masinile pe trotuar si nu am loc de ele , ma enerveaza batranii care merg cu troleibuzele si au pretentii sa le dai locul , ma enerveaza cocalarii care asculta manele pe telefon tare si se mai aiu si la cearta cu tine daca te uiti ciudat la ei , ma enerveaza pitipoancele care stau cu nasul in telefon de parca s-ar crede mari dive . Ma mai enerveaza si controlorii carora cu toate ca le vorbesti frumos tot sunt aroganti si prosti . Ma mai enerveaza faptul ca la televizor vezi numai pitipoance si tigani care se dau mari vedete si cantareti , iar emisiunile ii mai si promoveaza , ca na, asa este la noi se promoveaza ‘talentele”.

  13. Richard

    Persoanele care cred ca stiu totul despre masini ,dar nici macar nu stiu cum functioneaza motorul sau n-au auzit despre multe masini clasice si alte simboluri din istoria auto

  14. Dan Baicu

    Ce ma face pe mine furios:
    -sa aud cocalari ca asculta manele pe telefon si dau volumul tare sa auda toti ce „gusturi” au
    -faptul cum ca imaginea pe care fetele incep sa o aiba despre cum trebuie sa arate o femeie e sa fie piele si os sau cu bust plin dar minte goala.
    -sa vad cum lumea se gandeste ca o turma, in loc sa isi foloseasca propria judecata
    -sa vad cum isi bat cei din guvern joc de tara si oamenii din tara.
    -mai sunt, dar n-am timp acum sa mi le-amintesc pe toate acum, si n-am cum sa enumar doar maxim 7 😛

  15. VASILE CLAUDIA

    Lipsa de seriozitate a oamenilor.

  16. mihai

    Sincer sunt satul de Oamenii jegosi din tara asta .. de Unguri …de parlamentari si tot ce inseamna clasa politica din ROMANIA … de Tiganii din tara si din afara si mai ales TELEVIZIUNILE care indoctrineaza poporul cu idiotenii si spalare de creere …. de aia prefer sa stau mai mult conectat la laptop si mai putin la tv …..

  17. Sasha

    Nu prea ma concentrez pe chestiile negative de obicei, dar de data asta I’ll give it a try. Sunt putine lucruri care ma fac cu adevarat furioasa. Astea ar fi cateva dintre ele: plescaitul (in special in spatiile publice sau la birou), oamenii care se incapataneaza sa stea fix in usa cand vrei sa cobori din metrou, tipii care se iau de gagici pe strada for no reason at all (de fapt, in general, lipsa de bun simt), bezelele care se turtesc dupa ce le scoti din cuptor si cuptoarele pe gaz (motiv pentru care il voi schimba cat mai curand pe al meu!). 🙂

  18. Eugen

    Oamenii care nu stiu sa respecte o persoana in varsta si mamele cu copii mici care nu au alte posibilitatii de deplasare decat RATB/Metrou si au nevoie de un loc pe scaun liber.
    Si in general totii parlamentarii care au furat si fura tara asta,din acest motiv am ajuns unde suntem,adica o tara de nimic.

  19. LUPU DANIEL-MIHAI

    Aglomeratia din metrou dimineata si seara.
    Non-valorile promovate intens la TV.
    Fetele machiate prost.
    Vorbirea gresita fara „pe”. Pe care….

  20. Ioana Stanca

    eu nu vreau sa enumar lucrurile care ma fac furioasa pt. ca trec de 7 si ma indispun; oricum nu voi fi in Bucuresti in 3.04 asa ca nu as putea sa beneficiez de bilete;

    in schimb iti spun asa, ca de la fan F&F la fan F&F, ca am scris un articol despre seria asta de filme, publicat pe http://agenda.liternet.ro/film, in care explic de ce are atit de mult succes si mai ales de ce are fani in rindul fetelor.

  21. Alexandra

    – Unii oameni de pe mijlocul de transport: femeile mai in varsta care te fac in toate felurile, daca nu le oferi locul tau din secunda in care au pus piciorul in RATB; persoanele care miros urat sau cele care se dau cu o tona de parfum; persoanele care se ingramadesc la usa si „nu stiu” ca mai intai se coboara si dupa se urca.
    – Sa repet acelasi lucru de mai multe ori
    – Traficul din Bucuresti
    – Promovarea multor pitipoance si cocalari, dar mai putin a talentului si performantelor romanilor
    – Oamenii care se cred superiori tuturor
    – Oamenii cu „doua fețe”

  22. MIHU Ciprian

    Ce ma face furios?

    – fumatul in spatiile inchise;
    – cocalarii care asculta manele pe telefon si dau volumul tare;
    – soferii care claxoneaza din orice, si nu au putina rabdare;
    – soferii care folosesc drept parcare trotuarele si pisele de biciclete;
    – cei care calatoresc cu transportul in comun si stau inghesuiti in dreptul usilor desi autobuzul este gol.

  23. Stefan Ghianis

    pe mine ceea ce ma enerveaza cel mai tare este ca motoarele nu mai sunt ce au fost odata. Acum se fac doar motoare de fatada, iar oamenii indoctrinati de tehnologie si coplesiti de dorinta de a fi in pas cu moda sustin aceste idei.Acum nu se mai pune suflet in motoare ci doar benzina sau motorina. Dupa mine o masina e o capodopera, o opera de arta si ar trebui pastrata asa cum n-eau dat-o stramosii, iar un motor ar trebui sa fie un monstru. Apreciez actorii si regizorii Fast and Furious deoarece scot in evidenta acest lucru dar un lucru si mai important scos in evidenta de ei este familia ce ar trebui pretuita si iubita neconditionat .

  24. Cristina

    Cu ce sa incep???
    -oamenii mincinosi,prefacuti si increzuti
    -drumurile din Romania care te impiedica sa ajungi la timp unde ai nevoie
    -aglomeratia zilnica
    -stirie fara continut interesant si multe alte aberatii care apar la Tv
    -reclamele interminabile
    -rautatea si invidia celor din jur

  25. ioana alexandra

    Lipsa de respect si neseriozitatea oamenilor din ziua de azi, cocalarii si pitipoancele, transportul in comun din Bucuresti, lipsa spatiilor verzi, gunoaiele aruncate peste tot, proasta pregatire a profesorilor din scoli/licee/facultati, politicienii din Romania si lista poate continua….

  26. ximoniq

    – oamenii cu doua fete
    – lipsa bunului simt
    – ce se intampla in spitalele din Romania
    – hotii care pozeaza in persoane „respectabile”
    -saracia

  27. Ionut

    Sclavia din tara asta!

  28. Gabriela Roman

    – cand merg in autobuz inghesuita ca o sardina, de nici nu pot sa ma misc si aud persoane care vor sa se suie si zic „hai mai avansati, ia uite cat loc e mai in fata”

    -soferii care nu au auzit de semnalizari

    – oamenii falsi

  29. robert

    Stii ce ma face pe mn furios cand joc la un concurs de genu asta si castigi o ….

  30. Beatrice

    Ce ma face furioasa?
    – soferii inceti atunci cand eu ma grabesc;
    – soferii grabiti atunci cand eu NU ma grabesc;

  31. Radu Andra

    Ce ma face pe mine furioasa sunt neseriozitatea din zilele noastre combinata cu prostia, ca stim sa fim oameni si ne concentram numai pentru binele personal, lucrurile multe si prost facute, iar nu in ultimul rand faptul ca Romania este la cheremul altora si ca in orice moment putem ajunge sub cheremul absolut al Rusiei, Americii etc.

  32. Claudiu MRR

    Furios devin atunci cand prind toate semafoarele unui bulevard pe rosu….atunci cand sunt la semafor si constat ca din masina din fata „zboara” gunoaie si/sau mucuri de tigari….cei care taie fata fara sa semnalizeze …etc

  33. Claudiu

    Ce ma face furios?
    1.Minciuna
    2.Faptul ca oamenii sunt din ce in ce mai prefacuti si artificiali, nu mai gasesc timp si pentru cei din jur
    3.Toti incearca sa impresioneze cu fel si fel de lucruri ,pe cand un lucru simplu ,venit din inima poate produce mult mai mult zambet
    4.Toate lucrurile au devenit mult prea comerciale, se uita adevarata insemnatate a acestora, in special a srabatorilor.
    5.Oamenii care nu au tarie de caracter sa isi asume greselile
    6.Promovarea inculturii la TV
    7.Dupa ce astepti foarte mult timp un film ,acela sa te dezamageasca

  34. Gherghuceanu Teo

    Ma fac furios:-invitatile cu candy crush si alte jocuri de pe facebook
    -cand se rateaza un penalty
    – cand nu am cafea sa ma trezesc
    -cand imi apare o eroare la instalarea unui joc
    -cand aud aceeasi melodie de 10 mii de ori
    -cand ploua afara

  35. Zay

    Ma face furios un sunet de motor de V 8 turat intr-o cursa de drag !!

  36. Andreea

    Sunt furioasa din fire!

  37. Catalin

    Cea ce ma face furios?
    1. Sunt furios din cauza galagiei si aglomeratiei din trafic.
    2. Sunt furios cand vad indolenta si nesimtire din partea oamenilor cu care lucrez.
    3. Sunt furios cand cineva nu ma asculta.
    4. Sunt furios cand vad soferii nepriceputi in trafic.
    5. Sunt furios pe toti oamenii politici.
    6. Sunt furios din cauza orasului ingropat in gunoaie.

  38. Carla

    Soacra mea care tine neaparat sa stea la noi, posesoriide caini de talie mare care ii lasa liberi pe strada si fara botnita si persoanele alea care oricat de bine ar fi, ii deranjeaza ceva la tine sau la persoanele din jurul tau

  39. Ionela

    Putine sunt lucrurile care ma fac sa devin furioasa, dar printre ele se numara:
    – ipocrizia;
    – „desteptii” care critica alti oameni, cand colo ei sunt exemplul viu al subiectului adus in discutie;
    – persoanele care dau vina pe cei din jur pentru greselile si rateurile lor, care de fapt reprezinta doar rezultatul ignorantei de care ei dau dovada.

  40. Raisa

    Ma infurie extrem de tare gandul ca nu am timp sa fac tot ce imi doresc!

  41. adi

    1 soferi care se cred smecheri in trafic de nu respecta regulile
    2 gropile din asfalt (lenea mare la primarii de a aproba bani)
    3 prafu din oras (aceeasi lene a primariilor)
    4 totul se scumpeste si salariu ramane acelasi (guvernanti idioti)

  42. Alex utzu

    Ma enerveaza atunci cand cineva te contrazice si o tine pe a lui,chiar daca tu stii ca varianta ta e mai buna sau corecta!
    Ma mai enerveaza sa astept,de exemplu:Sun un prieten si ii spun sa mearga cu mine la film.Ok,vin in 5 minute.5 minute inseamna ca ai timp sa mananci ceva,sa bei un suc apoi sa te intorci si sa-l mai astepti 20 de minute,sau sa astept sa treaca timpul,gen mai e o luna pana la ziua mea,pana atunci cu ce imi umplu timpul ca sa treaca mai repede???

  43. Rosu Robert

    Tot ce inseamna Romania..de la sosele la „conducere”…soferii care se cred piloti..”cocalarii”care cred ca te „fac” pe sosea..cand tu ai un V 12…la noi toti suntem soferi dar PUTINI cunosc regulile de circulatie..

  44. Corina Mitran

    Ceea ce pe mine mă face cu adevărat furioasă sunt următoarele lucruri :
    – prostia și mediocritatea unor persoane care sunt prezentate ca având un „rang înalt ” în diferite instituții
    -lipsa de bun simț și proasta educație a persoanelor
    -agitatia și furnicarul continuu în care suntem prinși fie ca vrem, fie că nu în București
    – mirosul din RATB ( atât de vast încât poti mirosi într-o singură dimineață de la miros de patfum ieftin aplicat în cantități industriale, miros de naftalina până la mirosul de mucegai și budă) .

  45. Bogdan

    Lipsa de respect in trafic

    Faptul ca Politia Romana este mai preocupata sa amendează ca nu porți centura de siguranta cand la toate colturile sunt ‘smecheri’ care trec pe rosu , merg pe contra sens etc .

    Lipsa locurilor de parcare

    Calitatea proasta a drumurilor.

  46. Alex Constantin

    Ce ma face pe mine furios ??
    Furios am fost si furios voi fii din cauza morti lui Paul Walker

  47. bianca

    Pe mine mă enervează faptul că lumea din jurul meu a uitat să zâmbească. Oamenii sunt asa de necăjiți încât nu mai au nici un motiv de bucurie, iar clipele de fericire sunt prea scurte si trecătoare.

  48. Andra Dicu

    Ce ma face furioasa?
    -„marile vedete” care apar ora de ora la TV
    – ca viata nu e dreapta ( RIP Paul Walker si cei 150 de oameni morti in avionul prabusit in Franta)
    – raportul dintre salariile din Romania si nivelul de trai
    – razboaiele

  49. Aurelian Istrate

    Ce ma face furios ?
    – Oamenii care se lauda cu lucruri care nu le apartin.
    – Atunci cand un sofer iti arata semne obscene in trafic.

  50. MOLDOVEANU FLORIN

    Cea mai mare furie o am atunci cand imi propun ceva si toti sunt impotriva,dar totusi ma face sa fiu mai ambitios sa le arat k pot

  51. Babu

    Pe mine ma face furios coruptia tari mele,persoanele care distribuie droguri,politicienii corupti,legile gandite prost,taxele exagerat de mari,lipsa unei infrastructuri a anului 2015 si interlopii.

  52. George Laurentiu

    Atunci cand ai intrat intr-o intersectie si altu din spate forteaza si te loveste si dupa ce iesi din intersectie vine tot el si iti spune ca l-ai lovit si iti mai si arata unde de parca s-ar merge cu spatele si trebuia eu sa i fac loc sa ma dau la o parte sa intre el drept dovada ca numai in Romania se intampla asa ceva ,te cam face furios chestia asta :))

  53. Gabriel

    Ma face furios faptul ca nu o sa vad filmul ff7 in cinema:(

  54. Iordache Anemona

    Ce ma face pe mine furioasa?! pai va zic eu… soferii care nu stiu sa manevreze schimbatorul de viteze cum trebuie, care se inpotmolesc in trafic, care fac scandal degeaba…toti cei care au permis de conducere doar ca sa fie!

  55. stanescuana_maria@yahoo.com

    – ma enerveaza sa mi se ordone ce sa fac
    – mă mai enervează să fiu ignorată
    – politicienii, pentru că sînt cum sînt și nu cum ar trebui să fie.

  56. Jax

    Ce ma face furios?
    1. Cocalarii care se urca in RATB si asculta manele la maxim.
    2. Oamenii care te barfesc, dar in fata n-au curajul sa-ti spuna.
    3. Emisiunile de la TV care fac oamenii inculti celebri.
    4. Elevii care chiulesc incontinuu si dupa vin la sfarsit si se simt revoltati ca nu trec clasa.
    5. Lumea care devine din ce in ce mai rea.
    6. Cand cineva nu este punctual
    7. Dar cel mai tare ma infurie cand stabilesc sa merg undeva cu cineva si acela anuleaza fix cu doua ore inainte sa ne vedem, bagand o scuza de rahat, in loc sa spuna adevarul.

  57. alina gabriela

    cel mai tare ma infurie faptul ca n-o sa mai fie F&F 8!
    apoi ma infurie ideea de a nu castiga un bilet 😉
    toate bune!

  58. martinica

    Pai ca tot e oarecum pe subiect si pentru ca acum chiar sunt la volan.. M-au facut deja furios toti soferii astia de București..

  59. Edi

    Atunci cand am ore de la 9 si uit sa schimb alarma de ora 7 :))

  60. tamas razvan

    Salut
    Ca sofer cel mai mult mă enervează faptul ca politia rutiera nu isi face treaba daca ar aplica sanctiuni la toti care trec pe rosu întorc pe linia continua parchează in mijlocu drumului prin ridicarea permiselor pe o luna doua trei cum prevede codu rutier poate ar fi mai fluid traficu..dar la noi nu treci pe rosu in fata agentului si se uita la tine..
    Ma mai enervează guvernul acestei tari,uniunea vrăjită europeana care ne seaca de bani ca sa trăiască bn Germania si franta…si multe altele ..
    Toate cele bune..

  61. Marian

    Daca este vorba despre atunci cand sunt in trafic/calatoresc cu masina, Cred ca acei soferi care se urca beti la colan !!! Deoarece inconstienti, fac accident si pot omora si alte persoane nevinovate .
    Pe locul 2 sunt incepatorii , deoarece le este frica/se panicheaza si raman blocati pe sosea :))) (credeti,ma ca m-i s-a intamplat) .
    Locul 3 sunt cei care nu se asigura ,si atunci cand le zici ceva/clancsonezi , tot ei sar cu gura ca au dreptate si toate astea chiar si dupa ce ii arati dovada !
    Cam atat cred eu ca ma infurie pe mine .

  62. Nicu

    Furios ca raul a inceput din ce in ce mai mult sa ia fata binelui. Dar zambesc, in cele din urma binele o sa triumfe. R.I.P. Paul Walker!!!

  63. Sorici Andrei

    Ce ma face pe mine furios?
    Seriile de Fast & Furious.De fiecare data cand ma uit la o parte din franciza imi vine cheful de a conduce o masina cu multi cai putere

  64. Lefegiu Andrei

    Ce ma face furios?
    Stiu ca sunt doar un pusti de 17 ani dar ceea ce ma face furios este hotia din aceasta tara .
    Profesorii care dau note pe nedrept si i accepta mita

  65. Roxana Popa

    Devin furioasa cand merg cu transportul in comun si sunt strivita, impinsa, calcata de oameni fara bun simt, cand astept foarte mult dupa autobuze sau trolee si cand vin sunt pline, cand traficul in Bucuresti este atat de aglomerat la orice ora…

  66. Dan

    Ma enerveaza politia rutiera care sta la panda doar ca sa dea amenzi, iar in locurile unde chiar se intampla accidente nu ii vezi niciodata sa stea „de paza”.

    Ma enerveaza oamenii care stau in mijloacele de transport in comun si ocupa loc cat pentru 4-5 persoane, iar daca altii se chinuie la usa sa urce, vazand ca mai este loc, ei nu se trag.

    Si ma mai enerveaza oamenii care vor sa para mai grozavi decat sunt in realitate, si incep cu laudele exagerate :D.

  67. Andrée

    Ce ma face pe mine furioasă?
    -faptul ca unii baieti „duri” se iau de copiii mai mici decat ei si mai slabi iar nimeni nu anunta un adult sau o persoana de incredere ci doar ii lasa pe bătăuși sa faca ce vor ei;
    -atunci cand unii/unele asculta manele de pe noul lor IPHONE cu sonorul dat la maxim in mijloacele de transport în comun;
    -faptul ca la tv se promoveaza numai crimele,bolile,falsitatea, politicienii care fura si ajung in închisoare si emisiuni de tot cacatul la care toata lumea se uita,inclusiv eu ,deoarece altceva mai bun nu este;
    -momentul acela cand auzi la radio o melodie romaneasca si iti vine sa te dai cu capul de pereți numai datorita faptului ca spune lucruri care nu au sens dar rimeaza (si asta e tot ce conteaza intr-o melodie,right?).

  68. paraschiv

    Ma enervez cand:
    masina mea nu face ce trebuie !

  69. mihai

    Ma face furios lipsa bunului simt din Romania si mai ales lipsa unei dorinte de a ne schimba in mai bine. Si cred ca din asta deriva si celelelalte motive care ma fac furios, pentru ca daca putem rezolva asta, raman mai putine lucruri in neregula cu noi.

  70. Gaby

    Hotii din Romania care se imbogatesc pe spatele nostru. Preturile la combustibil. Aroganta oamenilor. Drumurile proaste care ne rup masinile. Internautii care isi umfla muschii in spatele monitorului. Sistemul de sanatate. Sistemul juridic din Romania

  71. Flore Danial

    Ma enerveaza si devin furios cand vad atita igmoranta a bunului simt unora pentru care suferim cei din jurul nostru.Atunci can se incearca sa se gaseasca cauza,cei care ramin cei care sufera sunt tot oamenii fara aparare,fara poibilitati materiale,in faza infractorilor cu bani,asazisi si”infractori ai bunului simt”.Acestia sfideaza cu privirea pe cei din jurul lor,ii ignora si se considera mult mai presus decat lege

  72. Alex Barbu

    Devin furios cand colegul/colega care a copiat de la mine a luat nota mai mare, cand fata pe care o plac vorbeste cu cel pe care nu il suport, cand mancarea se incalzeste prea mult, cand muncesc in zadar, cand se blocheaza telefonul, cand sunt in vis si nu se aprinde lumina, cand cineva imi spune ca nu am facut bine ceva la care am muncit.

  73. Stefan C.

    Salariile mici din Ro… si am zis tot

  74. Laura

    Ma enervez foarte repede pe lucruri marunte, dar lucrurile care ma fac sa fiu furioasa sunt:

    – oamenii care „merita”, doar pentru ca s-au nascut
    – oamenii care in loc sa te ajute, te incurca
    – aglomeratia de la metrou din fiecare dimineata si seara
    si pot sa o tin asa la nesfarsit.. ma limitez la atat.

  75. madalina

    Eate foarte frumos filmul si mi asi sori sa il vad

  76. madalina

    Eate foarte frumos filmul si mi asi sori sa il vad

  77. Botea Florin

    Pe mine ma face furios dispariția lui Paul Walker, un actor foarte bun (cel puțin in seria fast & furios). Am văzut ai trailerul abia aștept sa vad filmul.

  78. Ionita Daniela

    Aglomeratia din mijloacele de transport in comun si scumpirile nejustificabile la cartele de metrou:)

  79. Adriana

    Sunt furioasa ca nu imi mai place nimic! Ce vad pe strazi,la tv,navigand pe facebook,pe net….oamenii care ma inconjoara,ce se intampla in tara asta… serios,nu imi mai place nimic si asta ma infurie…

  80. Alina B

    De regula sunt o persoana calma. Devin furioasa cand vad atatea gropi in asfalt; cand vad soferi care te-ar lua la bataie ca ai stat 3 secunde dupa ce s-a dat verde la semafor; cand vad oameni in ratb care se comporta ca niste animale, iti ofera vreun cot, vreo palma ca sa apuce un loc liber ; cand trebuie sa refac un lucru la care am muncit destul timp etc

  81. Avram Sabina

    Sunt furioasa atunci cand lumea ma barfeste si spune lucruri tampite nu ce este adevarat :((

  82. johnnycr7

    Ce ma face furios?
    -neseriozitatea si lacomia oamenilor;
    -faptul ca unii se cred superiori altora
    -aroganta

  83. Nikol

    sunt furioasa la soferi din bucuresti definitiv cei care se cred ca conduc intr-o cursa nu intr-un oras cu 3 milioane de oameni;
    oameni care mint ma scot din minte;
    ma opresc aici ca daca ma mai gandesc si la alte lucruri definitiv o sa fiu furioasa in timp ce o sa scriu comentariu 🙂

  84. Istratie Marius

    Ce ma face norvos sau doar cand ma gandesc devin nervos :

    1. Taximetristii din romania
    2. Salariu minim pe econimie
    3. Tiganii care ne fac tara de ras
    4. Soselele din Romania cu care mai rau stricam masinile
    5. Fara spaga nu fani nimic , oriunde si oricand…
    6. Sunt prea multe de zis in 6 propozitii…

  85. Bogdan Petcu

    -Desfasurarea unui eveniment si neputinta de a face schimb de ture la serviciu pentru a participa.
    -Raceala asta de care nu scap cu toate medicamentele posibile.
    -Mirosul cavitatii bucale ale unor persoane de care nu poti scapa la vreun dialog.
    -Tupeul lui Putin

  86. Petrica

    Ma infurii doar pe copiii mei cand nu ma asculta 🙂

  87. Petrisor

    Ma infurie profesorii de la facultate cand dau notele dupa ureche si nu dupa ce stii…

  88. Anka

    Pe mine ma infurie unii oameni care fumeasza pe strada si injura.

  89. Gabriel

    1. Oamenii din transportul public
    2. Televiziunea din Romania
    3. Traficul din Bucuresti
    4. Fumatul in spatiile inchise
    5. Soferii care folosesc luminile de ceata atunci cand nu este ceata
    6. Oamenii care cred ca le stiu pe toate

  90. raluca

    Lipsa bunului simt si prezenta prostiei.

  91. DUMITRU MIRELA RODICA

    De obicei incerc sa-mi pastrez calmul si sa fiu zen, sa fiu un element de echilibru in orice situatie, dar ma enerveaza teribil cei care vor sa para ca sunt altii, care isi neaga originea, personalitatea si isi imbraca prostia si fudulia intr-o poleiala de prost gust. Si culmea, se mai baga si in vietile altora ca sa-i controleze si sa le dea indicatii (pretioase,cred ei!).

  92. Elena N.

    Sunt atât de multe aspectele care mă înfurie, încât ar fi dificil sa le expun pe toate… Însă de un lucru sunt convinsa – ar fi semnificativ mai puține dacă nu m-as duce la birou în fiecare zi 🙂 De fapt, simpla idee ca îmi petrec cea mai mare parte din viața muncind mă înfurie cel mai tare… Și uite de-asta e bine ca exista, printre altele, Fast and Furious 😀

  93. Adi

    Cel mai rau ma enerveaza mancarea de post !!!!

  94. Covatariu Alexandru

    – Profesorii de la facultate
    – Babele din RATB
    – Fumul de tigara
    – Mizeria de pe strazi

  95. Adriana Stanciu

    M-as enerva daca nu as catiga o invitatie dubla la acest film genial.
    P.S. You don’t wanna see me when i am furious…

  96. Morosan Stefan

    Furios ma face motorul masinii mele care are 250 de cai putere si nu am unde sa ii desfasor pe toti.

  97. marin mihaela

    prostia , aroganta , ignoranta , minciuna si multe altele

  98. adrian dan

    superficialitatea chiar si fata de cei apropiati

  99. dragomir daniel

    Ma enerveaza maxim ca mi-au facut strada cu sens unic si aia care merg pe contrasens mai sunt si tari in gura si ma injura ca nu ma dau la o parte.

Lasă un răspuns