[CONCURS]: Hombre, eres caliente?

UPDATE: Mulțumesc celor 11 hombre și Simonei pentru comentarii, gracias! Acum, prietenul Random.org a decis, Revo vine cu mine joi să ne pozăm ca niște toreadori veritabili. Revin cu un articol cu poze și povești de la sesiunea foto. Revo, verifică-ți mail-ul, te rog.

Nu, nu m-am apucat de jucat în telenovele, deși câțiva amici îmi tot spun că m-au văzut la televizor (despre reclamele cu pricina discutăm într-un articol ulterior), însă am un concurs cu un super premiu pentru unul dintre cititorii mei. Da, am scris corect, unul dintre, deci va trebui să fie un hombre, un bărbat! Femeile au fost răsfățate în luna martie, deci sunt sigur că nu se vor supăra, ci, din contră, își vor încuraja domnii să se înscrie la minunatul concurs cu tentă spaniolă.

Cu mâna pe inimă burtă mărturisesc, cu părere de rău, că n-am ajuns în Spania, încă, dar asta nu mă împiedică să gust preparate specifice, ori de câte ori am ocazia, mai ales că sunt #FanPaellaDeMic. Acum sunt curios, domnilor, care este preparatul spaniol preferat sau pe care ați dori să îl încercați din colecția Sol & Mar de la LIDL, nu de alta, dar în perioada 20 aprilie – 3 mai este Săptămâna Iberică la LIDL. De abia aștept să îmi cumpăr, din nou, condimentul pentru carne de pui pe care îl pândesc de anul trecut să reapară în magazine, odată cu săptămâna specifică.

Eu merg pe meniul următor: supă de legume gaspacho (9.99 lei), paella (12.99 lei), şuncă afumată în stil iberic „Pata Negra” (9.99 lei), gogoşi spaniole Churros (5.99 lei) și un vin alb demisec Velada Moscatel – Valencia (9.99 lei).

CONCURSul se desfășoară până marți, 21 aprilie, ora 18.00, urmând ca în aceeași seară să anunț câștigătorul premiului: o ședință foto cu tematica „Hombre de Hombre” cu costumație specifică de toreadori și o masă îmbelșugată cu bunătați specifice Peninsulei Iberice marca Sol&Mar, inclusiv binecunoscutul plating cu tapas, totul sub deviza ”În loc să te întreci cu taurii, mai bine te lupți cu apetitul tău!” – alături de bine, bineînțeles 🙂

Deci, care este preparatul spaniol preferat sau pe care ați dori să îl încercați din colecția Sol & Mar de la LIDL?

 

 

 

 

Acest articol are 13 comentarii

  1. Cozmin

    Paella cu fructe de mare, fara copane de pui:))

  2. Catalin Andrei

    Dos cervezas? :))

  3. Stefan

    Tortilla de patatas!!

  4. PetruD

    Canelones, depinde unde mananci, dar in general le ador 🙂

  5. Mihai MV

    Gazpacho, dimineata, la pranz si seara 😀

  6. Revo

    Un singur cuvânt: Jamon Serrano Gran Reserva.

  7. Andrei Otineanu

    cartofi canarieni cu sos de rosii cu ceapa. Cel mai bun lucru dat de spanioli, dupa finala Europa League din 2012.

  8. George C

    Langostinos cu Mojo Picon cu si fritas ca side dish 🙂

  9. Simona

    Paella! 😀 Pana ajung pe taram spaniol vreau sa incerc aici preparatul asta. Asta inseamnand sa ies din bloc si dupa 100 m sa intru in Lidl.

  10. Remus

    Chipironos rellenos

  11. Andrei

    Domne, nu pot sa pun aici o poza, dar am sa însă încerc sa scriu ingredientele pentru rețeta de paella primită pe o cârpa de bucătărie.

    Prin urmare avem nevoie de:

    150 grs aceite
    2 tomates
    12 gambas al
    1 cebolla
    2 calamares
    2 dientes de ajo
    200 grs de conejo
    1 pimiento morron
    1 pizca de azafran
    200 grs de cerdo
    3 vasos de arroz
    500 gra mejillones
    600 ml de caldo

    Cam astea-s ingredientele ce le caut :), o zi frumoasa sa aveți!

Lasă un răspuns