Ay, ay, ay, qué cuadros hermosos!

După ce abia renunțasem la trei sferturi din podoaba capilară, mă gândeam că mai caraghios de atât nu pot arăta. Eh, a fost nevoie de doar două zile până să mă îmbrac, joi, haine spaniole în ședința foto „Hombre de Hombre” de care vă povesteam zilele trecute. Dacă iubita mea, pardon, logodnica, a râs cu lacrimi, mi-a fost clar :))

Mi-am luat o zi de concediu, am luat și câștigătorul concursului, pe Marius, și am ajuns primii la Simbio, bucătăria LIDL temporară pentru ședința foto specială. Bloggeri, bloggerițe, cititori și preparate Sol & Mar. Și a ieșit cam așa:

Am început ușurel, cu un vin roșu:

 

Am ronțăit câteva preparate Sol & Mar (recomand șunca Serrano Gran Reserva și Pata Negra, Paella, brânza Manchego și  cea Mahon, gemul de roșii cu snack din porumb, iar pentru cel mai bun grătar de pui, musai de folosit condimentele pentru perparate spaniole – râșnița albastră, eu mi-am cumpărat trei, că anul trecut am găsit doar una…)

 

  

  

 

Apoi le-am explicat băieților cum e să fii El jefe de Jefes:

 

   

 

Marius Vasilescu (aka Revo) a declarat “Yo soy Fernando Alonso. Me gusta el jamon. Dos cervesas por favor. Gracias!”

 

Apoi au venit și fele la masă și, brusc, focusul aparatului de fotografiat a devenit mai prietenos cu ele:

 

  

 

Ulterior a urmat momentul de pus poze pe Instragram. Cred.

 

 

Iar dacă o să ne priviți bine în ochi, veți citi că Săptămâna Iberică s-a transformat în Săptămânile Iberice la LIDL, așa că până pe 3 mai puteți da fuga să cumpărați produsele preferate. Ole!

 

 

Ah, în plus, se pare că serialul Amar y comer continuă cu Lecția de telenovelă:

 

Acest articol are un comentariu

  1. Catalin Andrei

    Super tari pozele!

Lasă un răspuns