#FMWG5Years #FMWGParty

Și uite că a mai trecut un an, tradiția rămâne tradiție și n-am putut lipsi nici anul acesta de la marea petrecere din aria de beauty a blogging-ului. Ne face de fiecare dată o mare plăcere să ajungem la astfel de evenimente și, mai ales, ne plac surprizele Monei. Așa că, Mona, draga noastră, să-ți trăiască frumos-coloratul blog FromMonaWithGloss, care tocmai ce-a împlinit 5 anișori voioși!

Locația în care am petrecut vineri seara este una binecunoscută de noi, Restaurantul La Bordei fiind unul dintre cele mai bune restaurante în care poți servi o masă tradițională românească, așa cum trebuie, dar te poți bucura și de multiculturalitate, deoarece meniul este foarte diversificat și modern.

 

Am fost întâmpinați de baloane și pancarte colorate, cu care, evident, ne-am tot pozat 🙂 Ce e drept, cred ca aș fi vrut să iau una acasă :))

 

Au fost prezente o serie de brand-uri care ne-au surprins cu noile produse și servicii la mici stand-uri. Mă simțeam fix ca la SPA: erau două cornere în care îți puteai face manichiura: clasică la TopLine și de ultimă generație, cum îmi place mie să spun, la InkNailsStudio. Vreau să precizez că am aflat de curând de InkNailsStudio și chiar așteptam cu nerăbdare să se implementeze o astfel de treabă, pentru că ceea ce-mi doresc să am la nuntă pe unghii, nu se poate realiza decât prin tehnicile utilizate de aceștia, și anume, imprimarea digitală pe unghii a oricărui model dorit. Chiar îți poți alege orice model/poză vrei, iar ei vor printa asta pe unghia ta. Cât de tare e asta?! Și costă doar 5 lei unghia!

 

Ne-am mai bucurat de stand-urile The Body Shop, unde am mirosit ultimul parfum lansat de aceștia Black Musk, care cât de curând se va regăsi în magazine, dar și în dulapul meu cu parfumuri, și noua colecție Oils Of Life 🙂 Cei de la Flormar ne-au prezentat ultimele noutăți în materie de make-up din acest an, iar sesiunile de make-up ne-au fost prezentate și de către Yves Rocher. Coafurile au fost realizate cu mult profesionalism de către Robert Both Studio, iar sfaturile despre produse naturiste ne-au fost oferite de Secom.

Nu a putut lipsi dansul extravagant, care a făcut trecerea spre o fantastică prezentare de modă ale fetelor de la Onebeat Fashion, ce ne-au încâtat cu o colecție de rochii de seară speciale.

 

 

 

Pozele au fost făcute de către Vik Eftimie și le puteți găsi aici, iar mai jos regăsiți Aftermovie-ul party-ului de 5 ani From Mona With Gloss 😀

La tot mai mulți anișori frumoși și beauty-cioși!

Acest articol are 3 comentarii

  1. Mona

    Multumesc frumos! Ma bucur ca ati ajuns si ca v-ati simtit bine! 😀 Si sunt tare curioasa, ce vrei sa iti imprimi pe unghii pentru nunta? 😀

  2. Diana

    Din pacate nu iti pot atasa poza, ca o am in telefon, iar pe net nu am gasit-o, ci doar am vazut modelul pe instagram-ul celor de la Beauty District. Sunt doua forme, mire si mireasa, foarte frumos conturate, avand capetele cu strasuri 😀 arata super bine! Noi iti multumim de invitatie, Mona! Pupi!

Lasă un răspuns