CONCURS: Câștigă 3 invitații duble la concertul Carly Rae Jepsen

Hai salut! Știu că e duminică și toată lumea e “pe relax”, dar m-am gândit să îți fac planuri pentru joi, 5 noiembrie. Am de dat 3 invitații duble la concertul Carly Rae Jepsen E·MO·TION!

Coca-Cola o aduce pe artista nominalizată la GRAMMY, direct în România! CokeStream a început să acapareze mediul online, accesul la eveniment se va putea face numai pe baza invitațiilor care se pot obține prin intermediul platformei coke-stream.com sau participând la diverse concursuri precum acesta de pe propriu-mi blog.

Treaba e simplă, comentariile vor fi moderate, deci nu vor apărea imediat ce le veți posta. Câștigători vor fi primii trei comentatori care scriu repejor de ce își doresc să participe la super concertul Carly Rae Jepsen powered by CokeStream.

Felicitări, Dinica Alexandru Silviu, alexx, Razvan, vă rog să vă verificați mail-urile și să-mi răspundeți cât se poate de repede!

Acest articol are 14 comentarii

  1. Dinica Alexandru Silviu

    Imi doresc sa particip la concertul Carly Rae Jepsen pentru ca imi plac melodiile ei si vreau sa am sansa, poate unica in Romania, sa o ascult si sa o vad intr-un concert fabulos live.

  2. alexx

    As vrea sa merg la concert cu gandul ca poate o sa-i spun viitoarei mele sotii:

    „Heeeii! I just met you! And this iiis craaazy! And here’s my number! So call me, maybe!”

    🙂

  3. Razvan

    Vreau sa vad daca ma suna Carly Rae Jepsen dupa concert.

  4. Ștefan Mihalache

    As vrea! Ca nu am planuri joi + ca incep weekendul mai devreme 😛

  5. Adriana

    Imi doresc sa particip la concert pentru ca melodia „Call Me Maybe” a lui Carly Rae Jepsen este melodia echipei cu care am lucrat in 2013 si care imi este foarte draga 🙂

  6. Alin Ionescu

    „Because i just meet you!”…..chiar vreau sa o cunosc/vad live

  7. Petre Catalin

    ca sa vad si eu cine este 😀

  8. Anne Popescu

    Sa fiu sincera, vreau sa merg la acest concert si sa ma distrez cu necunoscuti la fel de zapaciti ca mine, cantand cat ne tin pe noi plamanii pe versurile acestei artiste aparte. By the way, sper sa fie cam asa : call me maybe!

  9. Mihai N.

    Pentru ca e un motiv perfect ce ma ajuta sa-mi fac iubita fercita..tot imi reproseaza mereu ca nu i-am mai facut surprize de mult timp..merci 🙂

  10. georgia

    Pentru ca mi place tare mult!!

  11. Flore Daniel

    Doresc sa merg la concertul Carla Rae Jepsen deoarece de foarte mult timp indragesc melodiile acestei artiste minunate,savurez cu placere muzica sa,”imi tine loc de hrana”.Intru in esenta muzicii sale,nu conteaza cat stau,uit sa mai ies,ma prinde mult atmosfera creata,care ma ma imbogateste accesibil si inepuizabil

Lasă un răspuns